Декември е онова вълшебство, от което всички се нуждаем

зима жена коледа уют
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Декември отново е тук и отново се питаме кога измина почти година, как стигнахме толкова бързо до последния лист в календара, ние ли сме започнали да препускаме през животите си или времето забързва хода си с всяка изминала година.

Ето ни отново тук, на прага на най-топлите и уютни празници и на прага на още една нова година, изпълнена с неясноти, но и с много надежди. Отново “онова вълшебно време от годината” е тук и се надявам всички да вземем максималното от тези магични декемврийски дни.

коледа зима жена уют
Снимка: Thinkstock

Защото декември е уют, дом, топлина, аромат на мандарини и канела. Декември е семейство, запалена камина, блещукащи лампички и детски смях. Декември е непоискана добрина, жест, грижа за другите. Декември умее да извади на показ най-добрата версия на всеки един човек.

Ето защо точно този декември трябва да започнете да правите всичко, което ви се иска. Купете си онзи самолетен билет, обадете се на бабата, която не сте чували отдавна, украсете целия си дом с гирлянди, носете топли шапки, пийте греяно вино, смейте се много.

коледа зима жена уют
Снимка: Thinkstock

Защото декември е константа и идва всяка година, но ние и близките ни хора не сме константа и не знаем още колко празници ще можем да споделим заедно, в една стая, в една държава, в един континент… и на тази земя.

Нека си пожелаем един снежен, приказен и уютен декември, изпълнен с добрина и обич, защото всички хора заслужават именно такъв завършек на тази година!

Избери си число и разбери своя късмет за ДЕКЕМВРИ

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти