За романтични вечери и екзотични нощи: опушен грим в синьо

След хитовите бронзовите нюанси в грима сега на небосклона изгрява дълбокото наситено синьо.

Ето как да си направите подобен грим с помощта на Натали от Natali's beauty.

Първо поставяме основа за сенки, която ще спомогне цветовете да изпъкват много повече, а и да са много по-дълготрайни върху клепача.

Преливаме добре и поставяме в областта под веждата, та чак до сгъвката на горния клепач, неутрална сянка в цвета на кожата. Можете да нанесете наместо основа и сянка - коректор и пудра.

Идва ред на един малко по-тъмен от цвета на кожата матов кафеникав цвят, който поставяме с пухкава четка за транзитен, за да придаде дълбочина на окото. След това нанасяме още малко по-тъмен кафяв тон с по-прецизна четка за преливане точно в сгъвката на клепача - за допълнителна драматичност.

Върху целия горен клепач с пръст поставяме наситен син нюанс - много често нанасянето на бляскави сенки с пръст ги прави много по-пигментирани като цвят върху кожата, затова не се страхувайте да пробвате тази техника за нанасяне на грима. Време е и да прелеем все пак с четката.

За да изпъкне добре синият цвят, ще поставим по-точно синьо във външния ъгъл на окото, за да се получи елегантно и красиво.

А сега с кърпичка за махане на грим ще почистим зоната под очите, както и прецизно във външната част на окото, за да може да нанесем красива елегантна очна линия. Нея нанасяме с тънка скосена четка и гел очна линия.

Поставяме няколко слоя спирала за обем по горните мигли. Ако искате, добавете чифт изкуствени мигли или индивидуални.

Сега идва ред на лицето. Поставяме основа, която изглажда порите. След поставяне на основа, слагаме и фон дьо тен със средна покривност и матов финиш.

И разбира се - коректор за изсветляване в зоната под очите, в централната част на челото, малко около носа и над горната устна. Преливаме добре с пръсти, а после попиваме излишното количество с бюти блендера.

Фиксираме зоната под очите с фина пудра.

Поставяме бронзираща пудра по периферията на лицето и малко по носа.

После използваме студен матов кафеникав цвят, за да подчертаем още малко скулите си, за да направим нослето по-вирнато и тънко.

А сега да довършим очите. По долния клепач поставяме първо светъл кафеникав нюанс, а после по-ръчен кафяв тон - точно тези, които сложихмв в началото по горните мигли. А в центъра на окото нанасяме и от наситения син цвят.

В последствие, за да привлечем още повече вниманието върху синьото, нанасяме и малко по-светло син перлен цвят в центъра на горния подвижен клепач.

И разбира се - хайлайтър - по скулите, нослето, над горната устна и малко във вътрешния ъгъл на окото. Тази визия довършваме с малко руж в неутрален цвят и нюд червило, което е комплимент към богатите цветове по очите.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти