За права, вълниста и къдрава коса: как да стилизираме бретона си като топ фризьор

Отдавна мина времето, в което всички, неависимо от текстурата ни, прокарвахме изправящи преси през косата си всяка сутрин. Вече много от нас предпочитат да носят естествените си кичури, особено дамите с къдрава коса. И да си признаем, няма нищо по-преобразяващо от силния бретон - но да знаете как да оформите бретона е също толкова важно, колкото и да намерите правилната подстрижка.

Няма нужда да се чудите вече какъв бретон да изберете според вашата структура - професионалистите на Vouge, Върнън Франсоа и Мара Розак, ни идват на помощ.

„Хората се страхуват от поддръжката на бретона, но всъщност това са само 10 минути всяка сутрин“, настоява Марк Таунсенд, професионалистът, който стои зад бретона на Дакота Джонсън. „Стига да оформите бретона си добре още при подстрижката, всичко вече е готово.“

Макар че, да, кичурите в стил Бриджит Бардо изискват повече поддръжка, професионалистите са единодушни в убеждението си, че това са минимални усилия за максимален ефект.

Ако вече сте убедени, продължете в галерията, за да разберете как да оформите бретона си според вашата уникална текстура.

Как да стилизираме бретона за различни текстури

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти