Изящно секси Никол Кидман, ослепителна в червено Америка Ферера и още най-стилни визии от юли

колаж мода червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

През юли събитията може да са по-малко, но пък се открояват повече. Ако можехме да дадем моден „Оскар“ за изминалия месец, той безспорно би отишъл при Марго Роби и стилиста ѝ, който се погрижи всички да говорят за нейните появи на червения килим, вдъхновени от истински модели кукли Барби.

Визиите на актрисата за промо турнето за филма „Барби“ заслужиха отделен материал ► Едно Барби в истинския свят: вижте неустоимите розови визии на Марго Роби

Още една австралийска актриса, която наскоро ни зашемети, бе Никол Кидман. В Лондон тя се появи на премиерата на новия си сериал “Special Ops: Lioness” на платформата Paramount +.

Изящество в черно: Никол Кидман на лондонската премиера на сериала “Special Ops: Lioness”

56-годишната звезда облече дълга черна рокля Saint Laurеnt с изрязана част под гърдите, която подчертаваше стегнатата форма на актрисата. Дрехата включваше флорален елемент, а липсата на ръкави е чудесно оползотворена с прозрачни черни ръкавици до лактите.

Редица появи през юли направи Америка Ферера, която в „Барби“ отбелязва първата си роля на голям екран от доста време насам. Ако трябва да изберем най-добра нейна визия, това ще е яркочервена роклята Alex Perry, която 39-годишната актриса облече в британската столица.

Америка Ферера сияе на розовия килим в Лондон

Освен че цветът кара Ферера да грее, силуетът на дрехата също толкова добре обгръща и подчертава извивките ѝ. На вталения модел с дълги ръкави придават структура подплънки при раменете, а в акцент се превръща голият гръб, където платът е изрязан във формата на сърце.

Една от малкото женски роли в другия блокбъстър на лятото - „Опенхаймер“, принадлежи на Емили Блънт. 40-годишната актриса озари червения килим на лондонската премиера в рокля от тазгодишната есенна колекция Alexander McQueen.

Емили Блънт с драматична визия за премиерата на „Опенхаймер“ в Лондон

Тъмният и драматичен модел се вписва идеално в тона на филма и притежава богатство от добре съчетани елементи – релеф при раменете, изрязано деколте с извивки, сребристи апликации и ресни в долната част. Освен с черни сандали, визията е завършена с чантичка в цветовете и материите на роклята.

За съжаление, заради стачката на Актьорската гилдия в Холивуд, при чиито условия е забранено промотирането на филми и сериали на големи студия, бяха отменени доста официални премиери. Още най-стилни звездни визии от юли обаче може да разгледате в галерията тук:

Още най-добре облечени звезди през юли 2023 г.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти