Летните богини на изминалия месец: вижте Джесика Частейн, Дженифър Лоурънс и още най-добри визии

колаж червен килим летни визии
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Отмина първият летен месец и дори у нас да не усещаше съвсем такъв, на червения килим стана доста горещо. Време е да направим равносметка кои са виновниците за това!

Както ще видите и по-нататък, през юни преобладаваха визии в бяло и черно, но може да разчитаме на Джесика Частейн да внесе разнообразие с по-ярък цвят. За играта си в пиесата „Къща за кукли“ 46-годишната звезда беше номинирана за Най-добра актриса на наградите „Тони“ и се появи на церемонията с рокля Gucci в няколко нюанса жълто.

Джесика Частейн донесе лятото на наградите „Тони“

Наметалото не само отива на подобен модел без презрамки, но и придава още по-величествено излъчване на Частейн, завършено с колие Gucci. Вижте снимки в галерията горе.

Ребека Фъргюсън направи завръщането си под прожекторите за „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата“. Световната премиера на филма се състоя в Рим, но визията на 39-годишната актриса за последвалото събитие в Лондон се оказа по-доброто попадение.

Като водна богиня: Ребека Фъргюсън на „Мисията невъзможна 7“ в Лондон

Бялата рокля с асиметрични елементи е част от булчинската колекция на Vivienne Westwood за пролет 2023 г. С елемента на корсет и ефекта на напластяване в долната част се създава усещането за древна склуптура. Мокрият ефект при косата допълва перлите, които са част от роклите, и придава вид на излязла от морето богиня.

Последната глава от поредицата Индиана Джоунс вече е по кината, а премиерата в Лондон беляза най-добрата визия на Фийби Уолър-Бридж от събитията в чест на филма. 37-годишната британска актриса, която играе племенницата на легендарния археолог, облече модел от колекцията висша мода на Ashi Studio за пролет 2023.

Фийби Уолър-Бридж с елегантна визия за премиерата на „Индиана Джоунс и реликвата на съдбата“ в Лондон

Мрежестата рокля в сребристо, съчетана с пелерина, която покрива ръцете като ръкави, е перфектният баланс между дръзко и секси, от една страна, и елегантно и изискано, от друга.

След появата си в Кан по случай два нови свои филма Дженифър Лорънс се погрижи за доброто място в боксофиса на друго заглавие със свое участие – комедията „Без лоши чувства“, появявайки се на редица премиери. Трудно е да избереш коя е най-сполучливата ѝ визия през юни, затова в галериите долу може да разгледате цели 3 прекрасни появи на 32-годишната актриса, а преценката оставям на вас.

Дженифър Лорънс е стилна в Dior за лондонската премиера на „Без лоши чувства“
Дженифъл Лорънс в Givenchy за немската премиера на новия си филм
Видение в бяло: Дженифър Лорънс с рокля Dior в Ню Йорк

През юни започна и промо турнето на филма „Барби“, а Марго Роби, която изпълнява главната роля, създаде фурор със стила си, вдъхновен от всеизвестната кукла. Тези появи заслужиха отделна статия, която може да прочетете тук ► Едно Барби в истинския свят: неустоимите розови визии на Марго Роби

В галерията тук вижте и още любими визии от червения килим през изминалия месец:

Още най-добри звездни визии от месец юни

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти