Две кралици на едно място: вижте ослепителните Рания и Летисия заедно в Мадрид

кралица Летисия кралица Рания
Снимка: Getty

Седмицата започна приятно за кралицата на Йордания и кралицата на Испания, които изпълниха общ служебен ангажимент в Мадрид.

Крал Абдула Втори и съпругата му кралица Рания пристигнаха в испанската столица заради процеса „Акаба“ – инициатива на йорданския монарх, която има за цел да подобри координацията и обмена на опит и информация между регионални и международни заинтересовани страни за борба с тероризма и екстремизма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

По време на престоя си в Мадрид двойката ще изпълни няколко ангажимента заедно с испанския крал Фелипе Шести и кралица Летисия. Първият от тях беше в понеделник, когато двете кралици изглеждаха доволни да се видят отново, като размениха прегръдка и целувка по бузите.

Визията на всяка от тях подчертаваше тази на другата – докато Рания се появи в черна рокля с розови флорални детайли окола кръста, тази на Летисия беше с флорални мотиви в розово и синьо.

Кралицата на Йордания и кралицата на Испания с общ ангажимент в Мадрид

Двете дами посетиха Образователната работилница за национално наследство в Мадрид и бяха забелязани да се смеят и наслаждават на общата си компания. В същия ден Абдула и Рания присъстваха на обяд в Кралския дворец в Мадрид, а към тях се присъедини и синът им – принц Хашем. 18-годишното момче е най-малкото от четирите деца на двойката и тази пролет се дипломира от престижната Кралска академия в Мадаба, Йордания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

В официалния си Instagram профил кралицата на Йордания сподели серия кадри от понеделник.

„Благодарна съм на Техни Величества крал Фелипе VI и кралица Летисия за тяхното гостоприемство днес. Винаги е прекрасно да Ви видя и двамата, и е особена чест да се присъединя към Вас в Мадрид по време на деветата годишнина от възкачването на Негово Величество на престола – поздравления“, написа Рания към снимките.

Това е третият път, в който крал Абдула и кралица Рания гостуват на крал Фелипе и кралица Летисия. Вижте снимки от предишните им посещения в галерията тук:

Споделените моменти на кралица Летисия и кралица Рания през годините

Няма съмнение, че двете кралици се радват да се видят отново, след като испанската кралска двойка не успя да присъства на сватбата на йорданския престолонаследник Хюсеин и неговата булка, саудитския архитект Раджва Алсаиф, в началото на юни. Смята се, че кралицата и кралят на Испания са били заети с поемането на други кралски ангажименти, пише HELLO.

Бившият крал и кралица на Испания, Хуан Карлос и София, обаче присъстваха на щастливото събитие на 1 юни. За голяма радост на кралица Рания, то се състоя по-малко от три месеца след сватбата на дъщеря ѝ принцеса Иман с Джамил Александър Термиотис.

Сватбата на йорданската принцеса Иман бин Абдула

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти