Амал Клуни елегантна в бежово, Марта Стюарт в рокля на Кейт Мидълтън и още най-добри визии от май

колаж червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Макар че през изминалия месец фокусът беше върху червения килим в Кан, време е да обобщим кои други звездни визии са най-добрите от май.

Амал Клуни присъства на благотворителни награди и позира пред фогографи в компанията на съпруга си, своята майка Бария Аламудин и гримьора Шарлът Тинсбъри. Тоалетът на Амал е идеален за дневно събитие - стилна както винаги, адвокатът по защита на човешките права облече светъл гащеризон на Atelier Versace, който се отличаваше с широки крачоли и черен колан около талията, на който отиваха чифт черни обувки на ток.

Амал Клуни е елегантна в бежово

Ставайки най-възрастният модел на бански костюми, появявал се на корица на Sports Illustarted, 81-годишната Марта Стюарт се появи на парти по случай историческия брой със свое участие. В нюйоркският хотел Hard Rock бизнесдамата засия със златиста рокля на Jenny Packham - същият модел, с който принцесата на Уелс Кейт Мидълтън прикова всички погледи на премиерата на „Смъртта може да почака“ през 2021 г.

Марта Стюарт заблестя в златиста рокля

Филмовият фестивал в Кан обаче не се изчерпва само с червения килим пред театър „Пале“. Сред много сълътстващи събития в периода бяха и наградите “Lights On Women”, сред чиито гости беше Ева Лонгория. Актрисата беше заложила на прилепнала по тялото рокля от Monique Lhuillier, подчертаваща извивките и деколтето. Допълнителен уау ефект постига и пайетите, създаващи усещане за втора кожа, почти като опашката на русалка.

Ева Лонгория е секси в розово

Споменавайки русалка, месец май беше ангажиран за Хали Бейли, новата Ариел. Визиите ѝ за няколкото премиери на „Малката русалка“ бяха вдъхновени от водния свят на Дисни, а като най-романтичен сред тях се отличаваше изборът на дълга бяла рокля на Miss Sohee. С детайли при бюста, полата и шлейфа моделът препраща към морското дъно, а украшението за глава служи като достоен акцент.

Хали Бейли като истинска русалка

Покрай новия си филм „Отново любов“ Приянка Чопра имаше възможност да покаже изискания си вкус. Това и направи за премиерата на романтичната комедия в Ню Йорк, където актрисата се появи във величествена рокля Nina Ricci в пастелен нюанс. Обемният завършек на дрехата в комбинация с шлейфа и панделката в горната част създава усещане за героиня, излязла от приказките.

С рокля като за кралица: Приянка Чопра на премиерата на „Отново любов“ в Ню Йорк

Вижте още любими звездни визии от месец май в галерията тук:

Още най-добре облечени звезди от май

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти