Секси на 81 по бански: Марта Стюарт изглежда зашеметяващо за историческа корица на списание

Марта Стюарт
Снимка: Getty

Бизнесдамата Марта Стюарт записа името си в историята като най-възрастния модел на бански костюми, снимал се за корица на списание Sports Illustrated.

81-годишната телевизионна звезда и предприемач краси една от общо четирите корици на новия брой на изданието заедно с Меган Фокс, Брукс Нейдър и Ким Петрас. За фотосесията Стюарт позира на красиви места в Доминиканската република, носейки различни бански костюми.

„Харесвам тази снимка“, каза Стюарт за кадъра от корицата си, когато я разкри в телевизионното предаване Today по NBC в понеделник.

„Когато чух, че ще бъда на корицата на броя на Sports Illustrated, посветен на бански костюми, си помислих: „О, това е много добре, смятам, че ще бъда най-възрастният човек, който някога е бил на корицата на Sports Illustrated. А аз не мисля особено за възрастта, но си помислих, че това е нещо историческо.“

Пред People Марта Стюарт споделя, че признанието да бъде сред страниците на броя е значимо не само за самата нея, но и за всяка жена.

„Важно е да устоите на предизвикателствата, независимо дали са предизвикателства пред красотата, интелекта или дори филантропски предизвикателства“, споделя тя. „Да мога да се изправя и да го направя е толкова забавно за мен! И това е постигане на нещо, което не всеки би постигнал.“

Снимките на Стюарт за Sports Illustrated са заснети от фотографа Рувен Афанадор, който е правил снимки на бизнесдамата през 90-те години за нейното собствено лайфстал списание Martha Stewart Living – факт, който помага на Марта да се чувства по-комфортно пред обектива.

Сияйната Марта Стюарт от 90-те до днес

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти