Едно Барби в истинския свят: неустоимите розови визии на Марго Роби

Деница Димитрова

Ако това лято розовият цвят те привлича както когато си била в шести клас, а носталгия по детските дни, в които си играела с кукли, ненадейно те залива – не си сама!

„Барби“ манията завладя целия свят: това си личи най-вече в облеклото, където властва розовата гама. Дългоочакваният едноименен филм най-после е в кината от този петък, 21 юли, а усиленото прес турне се превърна в триумф, най-вече заради гардероба на Марго Роби, вдъхновен от света на нейната героиня.

Във филма на Грета Гъруиг 33-годишната австралийска актриса не само играе всеизвестната кукла, която попада в реалността – със следните визии под прожекторите Марго Роби още веднъж доказва, че е истинската Барби на нашия свят!

Прес турнето за  започна още в края на юни с тази публикация на стилиста Андрю Мукамал, който изглежда, че е новият човек, грижещ се за външния вид на актрисата.

Бюстие, къса пола, чанта и обувки на ток, допълнени със слънчеви очила с бели рамки – още от тези първи снимки Марго Роби изглежда като оживяла от книжките за Барби в Малибу и си пролича, че някои визии на актрисата ще пресъздават облеклото на модели кукли през годините.

За по-късна поява пред фотографи в Бевърли Хилс звездата позира до същата розова кола, този път с рокля на точки. Вижте снимки в галерията тук:

Марго Роби, Райън Гослинг и още звезди от „Барби“ в Бевърли Хилс

По-късно екипът на филма пристигна в Австралия, а първият тоалет на Марго Роби за посещението беше мини рокля в черно и бяло от Herve Leger, създадена по подобие на бански костюм, носен от оригиналната кукла Барби от 1959 г. С такъв видяхме актрисата и в първия трейлър за филма.

В последния ден от юни Марго Роби присъства на парти в Сидни в чест на „Барби“. За събитието звездата облече рокля Versace от колекцията есен-зима за 1994 г. Модели като Клаудия Шифър са увековечени да носят през 90-те блещукащия модел без ръкави.

Вижте снимки в галерията тук:

Марго Роби във винтидж Versace

Вдъхновението от супермоделите на това десетилетие продължи със съчетанието от къс пуловер и пола с висока талия, отново дело на Versace за есен-зима 1994 г. Тях актрисата облече, за да се срещне с фенове в австралийската столица.

Следваща спирка от турнето беше Южна Корея, където на 2 юли Марго Роби отбеляза и 33-ия си рожден ден. За да е още по-празнично, освен че тълпата изпя Happy Birthday в нейна чест, звездата се появи с цели две визии.

Под деловия тоалет в стил Барби от 80-те се разкри романтична визия с бюстие и тюлена пола. В Instagram стилистът сподели, че вдъхновението зад тази визия е модел на Барби от 1985 г., наречен „Ден и нощ“.

Повече снимки вижте в галерията тук:

Барби ден и нощ: Марго Роби с две визии за една и съща поява

Появите в Сеул не приключиха до тук – за пресконференция в южнокорейската столица Марго Роби се появи в костюм от три части, съчетан с шапчица. За оригиналната визия, към която се е стремял, Андрю Мукамал посочи модел Барби от 1964 г.

Следваща дестинация от турнето беше Мексико, в чиято столица актрисата облече шарена минирокля Emilio Pucci. Визията, вдъхновена от модел Барби “Totally Hair” от 1992 г., е напълно в духа на последното десетилетие от миналия век с дълги вълнисти коси и обемни бижута.

Снимки вижте в галерията тук:

Марго Роби като Барби от 90-те

Почивка от розовия цвят Марго Роби си взе за лосанджелиската премиера на филма. Блещукащата черна рокля Schiaparelli носи усещане за Златен Холивуд, особено в комбинация с дълги ръкавици. Моделът Барби, съживен тук, е именно от 1960 г. и се казва “Solo In The Spotlight”. Дори детайл като кърпата, която куклата държи, е пресъздаден върху актрисата.

Марго Роби като звезда от Златен Холивуд

На червения килим в британската столица Роби стъпи като истинска кралска особа. Най-величествената ѝ визия за прес турнето включваше корсет рокля Vivienne Westwood в бебешко розово, наметка в бяло и отново дълги ръкавици. Куклата, вдъхновила тази визия, отново е от 1960 г., а моделът се казва “Enchanting Evening”.

Като кралица: Марго Роби на премиерата на „Барби“ в Лондон

Секси минирокля тип корсет от Dilara Findikoglu беше изборът на актрисата за поява пред фотографи и фенове по-късно същата вечер. Дори и без препратка към конкретен модел Барби, актрисата отново изглеждаше ослепително, докато с колегите си от филма запалиха розови светлини в Лондон в чест на филма.

Марго Роби с минирокля в Лондон

За среща с журналисти в британската столица Марго Роби отново се появи във Vivienne Westwood, този път със сако и пола с флорални бродерии. Макар че чантата и чифтът обувки на висок ток оставиха феновете раздвоени, няма съмнение, че дори и те отиват на звездата.

За съжаление, прес турнето приключи преждевременно заради стачката на Актьорската гилдия в Холивуд, под чиито условия е забранено промотирането на филми и сериали. Няма да успеем да видим какво щеше да облече Марго в Берлин, Париж и Ню Йорк, но заради стартиралото по-рано турне станахме свидетели на всичко изброено до тук. А сега е време да гледаме „Барби“!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти