Гениалният трик за слагане на очна линия, когато имаш паднали клепачи

Ако си сред притежателките на т.нар. двойни или паднали клепачи, то вече знаеш колко е трудно да гримираш очите си и как щом ги отвориш, никой вече не може да види, че си стояла почти час пред огледалото, опитвайки се да си сложиш очна линия. 

Ето защо не е никак изненадващо, че всички дами по света полудяват, когато попаднат на трик, който да им помогне в тази неравна борба с гримовете и собствената структура на очите им. Един такъв гениален метод е "плаващата" очна линия, която се превърна в абсолютен хит само за няколко часа.

Бюти блогърката Франческа Танмизи е предприела доста нетипичен подход при слагането на очна линия. Самата тя споделя следното: "След като "нормалният" начин за поставяне на очна линия не пасваше на формата на очите ми, аз реших да изпробвам нещо по-нетипично. В началото ми се струваше просто като забавен трик, но с течението на времето разбрах, че всъщност така успявам да си сложа хубава очна линия."

Но какво точно прави Франческа? Вместо да очертава линията на горния си клепач, която се скрива напълно, когато тя отвори очи, блогърката слага смела линия точно в средата на клепача си. Да, тази линия изглежда малко странно, когато Франческа затвори очи, но когато ги отвори, очната ѝ линия е на идеалното място.

Някои хора питат Франческа дали не се чувства странно от факта, че има очна линия по средата на клепача си, а Франческа се пита от своя страна кой точно налага границите на "нормалното". 

 

Това, което се смята за "нормален" начин за слагане на очна линия просто не ми върши работа и аз реших да измисля нещо, което е нормално за мен. Не смятам, че трябва да си поставяме такива ограничения, когато става въпрос просто за един грим, споделя момичето.

Ако и вашите клепачи се поддават трудно на очната линия, то изпробвайте този трик и ни споделете дали работи!

Смели звездни визии с очна линия

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти