Джулия Робъртс неостаряваща в къси панталонки, черен блясък от Мишел Пфайфър и още страхотен стил от червения килим напоследък

колаж Джулия Робъртс
Снимка: Getty

Най-голямото модно събитие на пролетта (а и в цялата година) може да е МЕТ Гала, но определено не е единственото място, което да следим за вдъхновение. Затова и бързаме да наваксаме с визиите от червения килим през последните седмици, които знаем, че ще харесате.

След няколкогодишно отсъствие от екрана Джулия Робъртс се завърна в сериала “Gaslit”. За премиерата му 54-годишната актриса заложи изцяло на Gucci със сако, елек и къси карирани панталонки, които освежават визията вместо традиционен избор с едноцветни панталони за завършек. Друг игрив детайл е брошката Chopard във формата на пеперуда.

Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Джулия Робъртс с младежка визия на червения килим

Елза от „Замръзналото кралство“ все едно оживя от плът и кръв, когато Аня Тейлър-Джой се появи на премиерата на „Викингът“ в Лондон през април. Актрисата облече минирокля Dior от колекцията висша мода на марката от 2019 г., а цветните елементи в комбинация с блестящите обувки Christian Louboutin превръщат визията в истинска приказка!

Аня Тейлър-Джой с приказна визия

26-годишната актриса изглеждаше божествено и на лосанджелиската премиера на новия си филм. За нея Аня облече дълга бяла рокля, отново на Dior, а акцент бе изящната златна яка.

Величествена в бяло: Аня Тейлър-Джой на лосанджелиската премиера на „Викингът“

Сестрите Хадид бяха сред гостите на гала вечерта на „Тръст на принца“ – благотворителната организация на принц Чарлз, в края на април. Докато Джиджи привлече вниманието с тоалет от Valentino в цвят фуксия и обувки Valentino Garavani на платформа, Бела беше класически елегантна в черна винтидж рокля на Dior от 1959 г.

Бела и Джиджи Хадид зашеметяващи на благотворително събитие

Мишел Пфайфър няма как да сбърка с визия изцяло в черно за премиерата на сериала „Първа дама“. Освен изискана визия, костюмът Celine в комбинация с небрежно разкопчана риза и златни бижута придава по-младежки вид на 64-годишната актриса, чиято актуална роля е като Бети Форд, съпругата на президента Джералд Форд. За събитието звездата се появи в компанията на съпруга си – сценариста Дейвид Е. Кели.

Мишел Пфайфър е стилна в черно за тв премиерата на First Lady

Още най-добре облечени звезди напоследък разгледайте в галерията тук:

Страхотни визии от червения килим тази пролет, които трябва да видите

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти