Вижте го само! Джаред Лето и най-екстравагантните му визии тази година

Джаред Лето
Снимка: Getty

Харесваме Джаред Лето не само заради музикалния талант и умението да бъде хамелеон на екрана, но и присъствието му на червения килим. То е всичко друго, но не и обикновено, а появите му тази година го доказват за пореден път.

► Мъжете, за които червеният килим не е скучно място: Джаред Лето

След като в края на миналата година отбеляза няколко запомнящи се стилни момента покрай филма „Домът на Gucci“, началото на 2022 г. също бе натоварено за 50-годишната звезда. Затова и не можем да се сдържим да покажем най-добрите му попадения напоследък!

Започваме с наградите „Изборът на критиците“ през март, за които Джаред Лето облече светъл костюм от три части на Gucci. Визията бе завършена със слънчеви очила, папийонка и сребристи боти на ток.

Джаред Лето в стил денди на наградите „Изборът на критиците“

Сериалът с негово участие “WeCrashed” направи своята премиера дни по-късно. Като посланик и рекламно лице на на Gucci, не е учудващо, че за събитието Лето отново заложи на италианската марка с черен костюм на бели точки, бляскаво допълнен с черни прозрачни ръкавици с мънисти, а цветен акцент са червените боти – отново на ток.

Блястящи ръкавици и червени обувки на ток: Джаред Лето на премиерата на сериала WeCrashed

Друго голямо заглавие на актьора е „Морбиус“ – във филма на Marvel той влиза в образа на учен, който в търсене на лек за рядка болест развива форма на вампиризъм. За премиерата в Берлин актьорът облече Gucci от глава до пети – сиво сако на каре и панталон в същия цвят, а погледът ни се спира най-вече на прозрачния черен топ и елек, както и ръкавиците, които буквално са бижуто тук.

Джаред Лето с екстравагантна визия за немската премиера на „Морбиус“

Знаем, че Джаред Лето обича да облича обемни палта, и такъв е случаят с две от неговите скорошни появи – премиерата на „Морбиус“ в Мексико и тази в Париж, обединени отново от една дума: Gucci, а хубавото е, че са от изкуствена кожа.

Един Джаред Лето и две обемни палта като за рок звезда

Индивидуалния си стил звездата демонстрира и в Мадрид, където облече сатенен костюм Gucci в ментовозелено заедно с едра флорална брошка и съчетан с прозрачна дантелена блуза.

Романтичната визия на Джаред Лето за испанската премиера на „Морбиус“

Още готическо вдъхновение виждаме във визията му за лондонска прожекция на „Морбиус“. Лилавият костюм от есенната колекция на Gucci за 2022 носи аристократизъм и е умело комбиниран с колие и бяла риза, а избраният гримът подхожда също толкова добре.

Цвят лилав: Джаред Лето на прожекция на „Морбиус“ в Лондон

Дантелата получава още по-голяма роля при появата му в Лос Анджелис. Наметалото с викториански дух допълваше белия сатенен костюм Gucci, под който виждаме разкопчана полупрозрачна риза, а подчертаният с грим поглед отново е налице.

Джаред Лето в дантела (прожекция на „Морбиус“ в Анджелис)

На по-тъмни тонове звездата заложи при появата си на наградите „Грами“ в началото на април. Ключовото съчетание тук отново е между масивно палто и полупрозрачна риза, както при предишните му комбинации с обемна връхна дреха.

Джаред Лето на наградите „Грами“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти