Кой каза, че мъжете не могат да носят поли? Оскар Айзък взриви интернет със сексапилната си визия

Оскар Айзък
Снимка: Getty

Никога не сме си представяли, че някога ще кажем нещо подобно, но ето – мъж, облечен в пола, може да е секси!

На 17 март Оскар Айзък премина по червения килим в Британския музей в Лондон за премиерата на новия сериал на Marvel “Moon Knight”, в който той изпълнява главната роля.

За специалния повод 43-годишният актьор избра костюм на Thom Browne, състоящ се от сив блейзър, риза с яка, вратовръзка и пола, допълнени с високи чорапи и черни ботуши. И не отне много време, докато интернет забележи тази нестандартна визия.

Оскар Айзък
Снимка: Getty

За по-малко от 24 часа тоалетът на Айзък предизвика развълнувани постове и весели заглавия, възхваляващи неговия избор на дрехи. „Събудих се и какво да видя – Оскар Айзък с пола, уау“, гласи един туит. Друг фен пък призна: „Не разбирате колко силно се нуждая Оскар Айзък да започне да носи редовно поли.“

Секси и самоуверен: вижте още снимки на Оскар Айзък с пола на червения килим >>>

Това не е първият път, когато звездата облича пола в последно време. Само преди няколко дни той беше сниман с пола и кожено яке по време на турне на Berliner Ensemble в Германия.

„Оскар е дългогодишен фен и иска да носи поли за събития“, каза стилистът му Майкъл Фишър пред Vogue. „Кой по-добър дизайнер от Том Браун за премиера в Лондон?“

Стилът му привлече вниманието не само на феновете, но и на колегата му Итън Хоук, който подметна на Айзък „Изглеждаш доста добре!“ по време на интервю. Оскар, от своя страна, му отговори закачливо „Благодаря ти, скъпи“, след което добави към камерата „Предполагам, че полата работи“.

Секси и самоуверен: Оскар Айзък с пола на червения килим

Айзък определено умее да предизвиква вълнение на червения килим. Със сигурност не сме забравили онзи горещ момент, който той и Джесика Частейн споделиха на филмовия фестивал във Венеция през 2021 г. Тогава актьорът се обърна към нея, докато позираха заедно пред камерите, и я целуна нежно по ръката.

По-късно Джесика Частейн сподели шеговито за тяхната игрива среща, че „Всичко е супер секси на забавен каданс“. Припомняме ви, че двамата участваха в сериала на HBO „Сцени от един семеен живот“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤️ Lovers (@lovers.rs)

Още от Известни:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти