Запознай ме с твоите

Кали
Снимка: Decalogue

Кали

Здравей! Не сме се виждали отдавна. А може би никога не сме се виждали.

Питаш ме как съм? Ами, добре, все по-добре!

Искаш да ти разкажа за себе си? Сигурен ли си?

Разбирам, искаш да научиш повече за необяснимата женска логика и за бръмбарите в главата на една жена и как да преминеш през тях, за да стигнеш до сърцето ѝ. Слушай тогава, макар от опит да знам, че ще чуеш само толкова, колкото ти е необходимо, за да стигнеш до целта си. Нека разберем каква е твоята цел.

Кой от всичките бръмбари да ти представя? Този, който отговаря за харесването и привличането?

Ама разбира се, всички се запознават първо с него. Нарекла съм го „petito principi” , кръстих го на логическата заблуда, известна с названието си „хлъзгав наклон“. Много е доверчив горкият!  Ходи с едни розови очила и пропуска всичко съществено. Лесно се минава през него.

Питаш и за онзи бръмбар, който определя дали е любов, или не. Внимавай с него, много е опасен и има две лица. Казва се Любов Смърт. Има силен инстинкт за живот и желание да твори и изгражда. Не го лъжи, защото, веднъж излъган, е готов на всякакви саморазрушителни действия,  дори единствено заради тръпката, макар и да разбира, че това може да доведе до собствената му смърт. За съжаление, и той може да бъде излъган.

Бръмбарите в женската глава се разбират помежду си, имат си доверие и си предават информацията от един на друг като щафета. Веднъж преминал през „petito principi”, с подходяща стратегия лесно ще преодолееш и Любов Смърт.

Стигнал до заветната си цел, е време да ти представя Мистичното сливане. Имай предвид, че той по принцип е доста религиозен и очаква случващото се да бъде скрепено в свещен съюз. Ако неговите събратя са имали правилна преценка за теб, значи всичко е наред, ако ли не, ще трябва да те запозная с още едно бръмбарче.

Представям ти Меланхолия - единственото бръмбарче, което не може да бъде излъгано! Крайно недоверчиво, винаги носещо със себе си торба, съдържаща опит и детектор. Колкото по-пълна става торбата, толкова по-често ползва детектора. Лошото е, а може би хубавото, че торбата има вместимост. Когато достигне максималния си обем, бръмбарите се представят в обратен ред.

Меланхолия иска да опознае славея в твоята глава – готов ли е да умре, пеейки.  

Прочетете още от Колонката на Кали в Edna.bg:

Да сваля или да кача 21 грама

Общо състояние - излъган!

Ще планираме или ще импровизираме?

Чуваш ли ме?

Страх ме е!

Когато си отива любовта...

Пишете на Кали на edna@netinfocompany.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти