Viva Victoria - Дa живее сексуалната революция!!!

Бианка
Снимка: Личен архив

Бианка

И какво толкова, ако си различен? Ако си с различен цвят на косата, обличаш се различно, имаш по-други възгледи за света или просто имаш различна сексуална ориентация, трябва ли да бъдеш отречен? Ето това е едно от нещата, които в България ще останат константни – желанието на всяка цена да отричаш.

И когато не си съвсем като повечето, то същите тези "повечето" или така нареченото общество те жигосва с големия ален печат – НЕСТАНДАРТЕН. Е, да има и много, които са "нестандартни" насила, някак принудено, фалшиво … само и само да спечелят внимание. Но за тях нямам какво да кажа.

Чудя се какво трябва да правят, за да оцеляват спокойно, тези мъже и жени, които по природа са си ГЕЙ? Възможно ли е в 21-ви век тези хора да не могат да ходят по улиците нормално, защото все още има психопати с идеали за чиста арийска раса или подвикващи "циганите на сапун, турците под ножа"?

Трябва ли различните да се крият в малките си затворени общества и да се забавляват само и единствено на места, определени като "гей свърталища", защото по улиците все още кръжат болни хомофоби? Етикети като "Би" или дори "Три-сексуални" са вече твърде демоде, за да се опитваш да ограничаваш чуждата свобода – също!

Смисълът на свободата е да сме такива, каквито сме. И какво, ако си скубе веждите? Обичам ви всички! И вас с оскубаните вежди и вас, които обичате да обличате пайетени корсети и да си лепите тайно мигли. Обичам ви и никога няма да спра да се боря, затова да бъдете свободни.

И ако сега на някой хетеро мъж му се прииска да сложи гланц или спирала, аз съм първата, която ще викне – Viva Victoria – да живее сексуалната революция!!!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти