Как да превърнем спалнята си в стилно убежище

спалня
Снимка: ATG Design

Ивета Попова

Красивата спалня говори за изискания ви вкус и фина естетика. Това е едно от местенцата във вашия дом, което споделяте единствено с избраната половинка, и въпреки това елегантната визия не бива да се интерпретира като ненужен лукс в интериора, а като заслужена лична награда.

Ако все още не сте го поглеждали от този ъгъл, надявам се, че вече ще направите тази крачка към категорична заявка за стила, който имате, защото е напълно постижимо и вашата спалня да изглежда като тези от Pinterest.

Като истински ценител на личното време и същевременно на красивия интериор, ще ви споделя 5 лесни стъпки как да реализирате най-смелите си желания и да превърнете спалнята в стилно убежище за качествена почивка.

Вижте ги в галерията!

Как да превърнем спалнята в стилно убежище

Силно вярвам, че с тези насоки, ще може да изградите по-ясна представа за луксозния стил, който търсите, и да отберете елементите, които задължително да присъстват във вашата спалня. В следващата статия, ще споделя няколко съвета за юношеската спалня и как да предложите най-добрите интериорни решения за стаята на вашия буен teen.

За още вдъхновение, разгледайте най-новите проекти, върху които работим с екипа ми, с 360° погледи!

Прочетете още от Ивета Попова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти