Какъв е вашият интериорен стил? Бърз визуален тест

интериор дизайн
Снимка: ATG Design

Ивета Попова

„Здравей, как си, какъв е твоят интериорен стил?“ определено не е въпрос, който ви задават всеки ден и със сигурност неговият отговор не е толкова лесен. Все пак не ви питат коя зодия сте, нали? wink

Дори и все още да нямате свое местенце – истински дом, който изцяло да сте изградили по ваш вкус и разбиране за уют, непременно сте забелязали как се захласвате по определени декорации или подбирате (почти) неусетно в допълващи се цветови гами мебелите и възглавничките във всекидневната.

А може би вече имате свой дом и е повече от очевидно накъде клонят везните, щом стане дума за определяне на вашия стил и вкус в интериора. И в двата случая всичко опира до характера и предпочитанията ви, преобразувани в холова гарнитура, цвят на стените, марка осветителни тела и декоративни елементи. И да – понякога този отговор се оказва пряко свързан с вашата зодия!

За да е лесно и приятно, може да направите този бърз визуален тест, който ще бъде вашият определител за интериорен стил. Достатъчно е да изберете номер от изображението по-долу и след това да видите типа интериорен стил, на който отговаря.

С какво ще ви помогне отговорът? Това зависи от вас! Познавайки правилно предпочитанията си, ще можете лесно да ги канализирате и оформите вашия интериор в истински синхрон между отделните детайли, от себе си само ще добавя няколко съвета към всеки стил.

интериор дизайн
Снимка: ATG Design

Вижте в галерията кой стил отговаря на вашите предпочитания.

Резултати от тест „Какъв е вашият интериорен стил?“

Прочетете още от Ивета Попова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти