3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за далака и панкреаса

Петият от 6-те лечебни звуци "Х-у-у-у-у-у" е свързан с далак и панкреас. Той освобождава отрицателните емоции като тревогата и самосъжалението. Това дава възможност да събудим противоположните положителни чувства и качества като откритост и честност към другите да ни изпълнят.

Звукът може да се прави и без движението, което го съпровожда. Практиките са част от т.нар. даоистка йога и са създадени преди хиляди години от истински даоистки майстори.

Ако се изпълняват - поне по 3 пъти дневно редовно наистина работят. Не може да прекалите със звуците. Визуализацията на органите, окъпани в златисто-жълта светлина и съсредоточаването са важна част от изпълнението.

Когато научите всички звуци и започнете да ги изпълнявате последователно, всеки ден по няколко пъти, или само по веднъж, до няколко седмици ще усетите разликата. С тях ще се погрижите за оптималното добро състояние на съответния орган, за да предотвратите и избегнете заболявания, свързани с него.

П.П. Предлагам ви да започнете с първите 4 звука от предишните публикации:

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за белите дробове

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за бъбреците

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за черния дроб

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за сърцето

За да практикувате с мен на живо или онлайн, посетете официалния ми сайт или студиото ми, където всяка йога практика е придружена със солна терапия. Ще се радвам да ме последвате и в Instagram и Facebook.

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Вижте още от рубриката „3 минути със Светла Иванова“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти