3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за сърцето

Четвъртият от 6-те лечебни звуци, „Х-о-у-у-у-у“, свързан със сърцето, е може би най-важният от всички. Той освобождава отрицателните емоции като нетърпение, омраза, жестокост, арогантност, нетърпение, агресия и др., като ги заменя с усещането за лекота. Това дава възможност на противоположните положителни чувства - радост, уважение, любов, честност, доброта, да излязат на повърхността и да ви изпълнят.

Усетете облекчението и промяната само след първото изпълнение! Може да се прави и без движението от ци гун, което го съпровожда. Практиките са част от т.нар. даоистка йога и са създадени преди хиляди години от истински даоистки майстори.

Ако се изпълняват поне по 3 пъти дневно редовно, наистина работят. Не може да прекалите със звуците. Визуализацията на органите (в случая на сърцето), окъпано в червена светлина, и съсредоточаването са важна част от изпълнението.

Когато научите всички звуци и започнете да ги изпълнявате последователно, всеки ден по няколко пъти или само по веднъж, до няколко седмици ще усетите разликата. С тях ще се погрижите за оптималното добро състояние на съответния орган, за да предотвратите и избегнете заболявания, свързани с него.

П.П. Предлагам ви да започнете с първите 3 звука от предишните публикации:

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за белите дробове

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за бъбреците

3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за черния дроб

За да практикувате с мен на живо или онлайн, посетете официалния ми сайт или студиото ми, където всяка йога практика е придружена със солна терапия. Ще се радвам да ме последвате и в Instagram и Facebook.

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Вижте още от рубриката „3 минути със Светла Иванова“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти