3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за бъбреците

В този материал Светла Иванова продължава с представянето на 6-те лечебни звука.

Вторият от 6-те лечебни звуци - „Ч-у-у-е-е-е-й“, освобождава, прогонва и неутрализира страха, получен в резултат на „прегрети“ и „стресирани“ бъбреци. В резултат те са охладени, работят по-добре и са по-здрави.

Може да се изпълнява и без движението от ци гун, което го съпровожда. Практиките са част от т.нар. даоистка йога и са създадени преди хиляди години от истински даоистки майстори. Ако се изпълняват редовно поне по 3 пъти дневно, наистина работят. Не може да прекалите със звуците.

Визуализацията на органите (в случая на бъбреците), окъпани в сапфирено син цвят, и съсредоточаването са важна част от изпълнението. Когато научите и започнете да изпълнявате всички звуци последователно, всеки ден по няколко пъти или само по веднъж, до няколко седмици ще усетите разликата. С тях ще се погрижите за оптималното добро състояние на съответния орган, за да предотвратите и избегнете заболявания, свързани с него.

П.П. Предлагам ви да започнете с първият от звуците за белите дробове, публикуван в предишната рубрика. Припомнете си тук3 минути със Светла Иванова: лечебен звук за белите дробове

За да практикувате с мен на живо или онлайн, посетете официалния ми сайт или студиото ми, където всяка йога практика е придружена със солна терапия. Ще се радвам да ме последвате и в Instagram и Facebook.

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Прочетете още от Светла Иванова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти