Как да имате успех с онлайн запознанствата

Разговор на четири очи
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Комуникацията чрез интернет заема все по-големи мащаби в нашето общуване, което превръща запознанствата на живо в табу за не малка част от човечеството. Дали този тип онлайн контакти са за добро, ще оставим историята да покаже, но нека видим какви са основните похвати, за да имате приличен успех във виртуалните срещи.

Според Карен Дикинсън, която работи в британския сайт за запознанства mysinglefriend.com, интернет пространството вече е абсолютен лидер спрямо останалите средства на общуване.

Това е и най-ефективният начин даден човек да разговаря (макар и от разстояние) с много повече представители на срещуположния пол, отколкото би му позволил дневният социален ритъм, който е запълнен предимно с работа.

Естествено и в този модел на дистанционно общуване има някое и други правило, за да се радвате на повече флиртове.

* Първото и най-важно условие е да създадете подходящ профил за вашата особа, който е написан по забавен начин, а не представлява скучен ферман от факти. Подплатете информацията в кратка форма и с достатъчно остроумна доза чувство за хумор, защото както при срещите на живо и тук началното впечатление е с доста силна тежест.

* След това идва ред и за визуализирането на вашия образ, който трябва да бъде подсилен с интересни снимки, в които показвате различни лица от вашия характер. Така че поредицата от пет снимки с еднакво и сковано изражение няма да ви донесат дивиденти. Старайте се да прикачите снимки от готино парти, такива, разкриващи ваше любимо занимание или хоби, и въобще кадри, на които си личи, че се наслаждавате на живота с пълна сила.

"Хората, отчитащи най-висок брой онлайн запознанства, са именно тези, показващи забавната страна от своето всекидневие. Проследете другите профили в конкретния сайт на регистрацията ви, за да направите съпоставка с вашия и да го обогатите с нещо уникално като например игра на думи от различни филми, с която да се отъждествите. Просто бъдете различни", съветва Дикинсън.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти