Как да обелим лесно праскова

Как да обелим лесно праскова
Снимка: Thinkstock

Лятото вече е тук, а с него - и всички прекрасни летни плодове, най-вече прасковите!

Това са много вкусни и полезни плодове, които имат мъхеста обвивка.

Мнозина предпочитат да обелят кожата на плодовете.

Днес, с помощта на Е-kulinari.com, ще ви дадем съвет как лесно и много ефективно да обелите праскова.

С помощта на остър нож леко срежете на кръст кората на прасковата откъм обратната на дръжката страна.

Снимка: netinfo

Сложете плода за около 15-20 секунди във вряща вода.

С помощта на решетъчната лъжица потопете за кратко в ледената вода (по този начин се спира процеса на варене).

Снимка: netinfo

Започнете да белите прасковата от кръстовидния разрез.

Ако плодът все още се бели много трудно, можете да повторите процеса с горещата и ледена вода.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти