Как да направим ефектен пръстен

Как да направим ефектен пръстен
Снимка: netinfo

Няма спор, че е доста удовлетворяващо да откриеш лесно изпълними и интересни творчески идеи, с които да разкрасиш своята визия. Ако пък става въпрос за бижута, нещата придобиват още по-гъделичкащ любопитството ни характер.

За да сътворите пръстените от снимката, ви трябва тел (но не бива да е прекалено тънка, тъй като няма да приеме стабилна форма). Най-голямо разнообразие откъм цветове и дебелина на телта ще откриете във всяка сносна железария или хипермаркетите за цялостно домашно обзавеждане. Остава само да се снабдите с удобни клещи, като с тях ще успеете да моделирате каквито се сетите фигури.

Хубавото в случая е, че няма как да сбъркате, защото бижуто, измайсторено от вас, винаги може да се разплете и да бъде претворено в по-добър вариант. Клещите ще ви служат и като инструмент за отрязване на телта, а ролята на флакона на балсама за устни пък ще е свързана с това да увиете телта, за да направите прецизна кръгла форма на пръстена. Няма проблем да ползвате и друг кръгъл предмет (ето как), стига неговият диаметър да съответства на дебелината на пръста на вашата ръка.

Сега ви оставяме насаме с въображението ви и изобщо не се съмняваме, че крайният резултат ще е повече от сполучлив.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти