Как да изглеждат устните ни по-големи

Как да изглеждат устните ни по-големи
Снимка: Thinkstock

Коя ли дама не иска да има плътни изкусителни устни, които да подканят към целувки.

Не са малко тези, които решават да прибегнат към доста драстични мерки, за да постигнат този ефект. Така се посяга към различните инжекции в устните, които да ги изпълнят и направят по-големи, а често срещано е и увеличаването със силикон.

Не всяка жена обаче е готова да прибегне към тези доста крайни методи, за да има по-големи устни. Понякога много добър ефект може да окаже гримът.

Ще ви покажем една съвсем елементарна техника, споделена от Dailymail.co.uk, за това как да направим устните да изглеждат по-плътни.

Първата стъпка е да се снабдите с подходящ вазелин или балсам за устни и чиста четка за зъби. Нанасяте балсама върху устните с помощта на четката. Движенията са масажни, упражнява се лек, но не прекален, натиск. Целта на това упражнение е да подобри кръвообращението в тази част на лицето и да направи устните по-набъбнали, както и да ги ексфолира и омекоти.

След това с молив за устни един нюанс по-тъмен от червилото ви внимателно очертавате контура на устата. Трябва съвсем леко да излизате от устните, но не прекалено, така че устата ви да започне да изглежда разкривена и огромна.

Нанасяте червило с помощта на четка, а след него финалният завършек се слага от гланц за устни. Целта му е да придаде обем и плътност. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти