Как да се доверим на правилната кройка, която ще ни втали

Как бързо да заличим килограмите без диети
Снимка: netinfo

Няма какво да се залъгваме, че само редовните физически упражнения и здравословния хранителен режим ще изваят фигурата ви по най-добрия и дълготраен начин, но все пак има няколко трика, с които лесно може вталите вашия силует с помощта на точно подбраните дрехи, аксесоари и щипка оптична илюзия.

* За да изглежда талията ви по-фина, е задължително да изберете правилния сутиен. Става дума за това, че жената се нуждае от такъв, който й е по мярка и не кара нейните гърди да изглеждат по-малки. За съжаление редица представителки на нежния пол допускат тази грешка, носейки сутиен, с който бюстът им оптически се смалява, но в резултат на това талията им сякаш става доста по-широка.

* С помощта на V-образно деколте пък ще придадете издължен и изящен вид на тялото си, но не забравяйте преди това да се погрижите и за кожата в тази по-открита област чрез подходящ крем или лосион.

* Не може да не споменем и аксесоарите, без които никоя визия не би била напълно завършена. Факт е, че някои бижута и колани могат да проработят във ваша полза, стига да знаете как да ги съчетаете. Например дългите колиета биха накарали торса ви да изглежда малко по-строен, а ако поставите колана леко над талията, оптически ще удължите краката си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти