Как да срещнем партньор по мярка

Да сменим тактиката
Снимка: netinfo

Еуфорията от празниците лека полека все да се поизпарява и режимът ни на живот щем, не щем ще трябва да влезе в редовните си граници. С мъжете горе-долу е същото, но все пак и заради новогодишното начало, може да променим тактиката си на комуникация, за да случим най-накрая на някой по-свестен индивид.

Тясно ми е
Хем общувате с доста мъже, хем повечето от тях се държат по начин, който никак не трогва сърцето ви. Ще трябва да действате в посока към разширяване на социалните си контакти и територии. Може да се запишете на спорт или да потърсите някакъв вид хоби, което да ви срещне с нови хора. Идеята е да бъдете активни, защото мрънкането и стоенето вкъщи трудно ще ви помогнат да намерите партньор.

"Да"
Не бързайте с преценките, дори и даден мъж, с който сте се срещнали, да не ви е допаднал от раз. Не гледайте на отсрещната страна като на детектив, търсещ улики (в случая отрицателни черти в характера), а дайте малко повече време и шанс на новопоявилия се човек, защото понякога на пръв поглед "грозното патенце" може да се превърне в нещо доста по-обещаващо. Е, би могло и нищо да не излезе, но положителната нагласа винаги е за предпочитане пред сприхавите очаквания.

Пак съм аз
Съвременните правилата във флирта не са онова, което бяха преди години, затова трябва да се научите да играете по тях, ако искате по-голяма успеваемост. Става въпрос за това, че нежният пол е този, който по една или друга причина е принуден да предприема първата крачка (и не само) в ухажването. Така че мъжете още дълго време могат и да останат на режим "зимен сън", но ако тази тяхна летаргия ви дразни, им покажете колко много изпускат, проспивайки живота си.

Кой ти каза
Изключете въпросите от типа "Кога ли ще се омъжа?", "Няма ли да ми се обади?" и всичко, което ви обременява излишно. Оставете житейските ситуации в малко по-освободен вид и чисто и просто се забавлявайте от срещите си, пък току-виж нещата се наредят във ваша полза.

Драго ми е
За да се подобри сюжетът в любовния ви живот, първо е логично да смените и сценария. Фрази като "Всички мъже са заети", "Никой не струва", "Нещастна съм в любовта" може и да се отнасят до вас, но непрекъснатото им повтаряне няма да ви направи по-щастливи. Търсете усмихнатите лица за сметка на навъсените физиономии. Възприемайте всяка една среща с мъж като своеобразен урок, който все по-ясно избистря картината на това, което искате или твърдо не желаете да ви се случи оттук нататък в отношенията си с някого. Ще видите как след време истински ще се забавлявате и смеете на глас на всички онези минали неудачи с мъжкото съсловие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти