Как да прогоним скуката от спалнята

Да прогоним скуката от спалнята
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Всяка двойка, която се радва на дългогодишна връзка, се е сблъсквала с временната скука в спалнята. Понякога има периоди, в които вечер гасите лампите и си лягате.

Причините може да са страшно много - обидени сте му за нещо, ужасно изморени сте, имате тежък период в работата или просто нямате желание.

Ако обаче ви е омръзнало спалнята ви да стои тиха и чаршафите ненамачкани, трябва да вземете някакви мерки.

Като начало не чакайте той да вземе инициативата. Щом искате нещо, се постарайте да го получите. Освен това се освободете от предразсъдъците. Той е вашият партньор и със сигурност ви харесва такава, каквато сте. Не се притеснявайте от дупето си, не си мислете, че бюстът ви не е задоволително голям, чувствайте се секси и щастлива в тялото си и бъдете сигурна, че той ще ви вижда точно такава.

Другият момент е удобната ви, раздърпана пижама. Със сигурност много си я обичате и се чувствате страхотно в нея, а най-вече ви радва, че е щампована с малки патенца и кученца. Но ако сте решили да разгорещите нещата, може да го изненадате с нещо по-така.

Не че той има нещо против старата ви пижама, даже може да ви намира за много сладка с нея, но е добре от време на време да има разнообразие. Друг важен момент е, че когато се пъхнете в секси копринени чорапки и сложите съблазнителен дантелен сутиен, сама ще се почувствате уверена и желанието ви за игри и закачки в спалнята ще нарасне още повече.

Защо обаче да се ограничавате до спалнята? Наистина, там е най-удобно, но дивана и масата в хола също са добър вариант, както и стола и пералнята (особено когато е на центрофуга).

Може да сте сигурна, че партньорът ви няма да възрази, но ако все пак го направи, го попитайте неговите желания и фантазии какви са. Може би се притеснява да го сподели с вас.

Поговорете си и разберете кой за какво си мечтае и какво иска. Няма как да очаквате нещата да се случат, ако не поемете инициативата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти