Звездите от "Приятели" изпратиха Матю Пери в последния му път на частна церемония

матю пери
Снимка: Getty

Актьорът Матю Пери, който почина миналата събота на 54-годишна възраст, беше погребан в петък на частна церемония, предаде ET Online.

ET научи, че актьорът е бил положен в мемориалния парк Forest Lawn в Лос Анджелис, недалеч от студиото на Warner Bros. - мястото, където той се снимаше в хитовия сериал от 90-те "Приятели".

На погребението присъстваха семейството и приятелите на Пери, включително бившите членове на актьорския състав на "Приятели" - Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиза Кудроу, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър. Общо около 20 души, облечени в черно, се бяха събрали около гроба на Пери.

Матю Пери
Снимка: Getty

От гробището не са отговорили на запитване на Ройтерс за потвърждение, предаде БТА.

Актьорът беше намерен мъртъв в джакузи в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Той беше най-известен с любимия образ на Чандлър Бинг в „Приятели“ на NBC.

Петимата актьори, участвали заедно с Пери в сериала, отдадоха почит със съвместно изявление в началото на седмицата, в което заявиха, че са "напълно опустошени от загубата".

кортни кокс матю пери приятели
Снимка: Getty/Gulliver

Причините за смъртта на Пери предстои да бъдат установени, след като са готови окончателните резултати от аутопсията и токсикологичните изследвания.

Смъртта на Матю Пери настъпи една година след публикуването на мемоарите му - "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", в които той описва дългогодишната си борба с пристрастяването към болкоуспокояващи медикаменти и алкохол. По това време той заяви, че е трезвен от около 18 месеца.

В петък беше създадена фондация на името на Матю Пери, която ще подкрепя хора, борещи се със зависимости, съобщиха от Ройтерс. 

Тъжният живот на Матю Пери – звездата, която никога няма да угасне

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти