Екстравагантна и безстрашна: Зендая ли е новата Сара Дж. Паркър?

Когато Зендая се появи на червения килим, тя винаги залага на смел и особено харизматичен вид. Като моден хамелеон, тя наистина е оставила своя отпечатък, когато става въпрос за мода. Толкова много, че вече официално е икона на стила.  

Нейният моден статут беше признат на 10 ноември 2021 г., когато тя получи наградата за модна икона на CFDA. С тази чест актрисата следва стъпките на много други икони като Дженифър Лопес, Наоми Кембъл, Бионсе, Дейвид Боуи, Лейди Гага и Риана. Зендая беше само на 25 години по това време, което я направи най-младият човек, получил тази награда.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Няколко години и няколко безупречни визии по-късно, актрисата продължава да блести все така ярко на червения килим.  

Откакто дебютира в Дисни, Зендая има умението да се уверява, че всяко нейно представяне на червения килим е велико. Модел, актриса, певица и танцьорка, звездата е истински артист и е толкова отдадена на стила си, колкото и на кариерата си. 

От 13-годишна възраст Зендая поддържа дългогодишно сътрудничество с Лоу Роуч - стилистът, който революционизира стила на Селин Дион и Ан Хатауей.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Роуч завладя света на модата с екстравагантност и остри визии и обличаше най-големите знаменитости в продължение на години, третирайки модата като своя площадка и превръщайки този, който я носи, в главен герой.  

Връщаме ви назад във времето към най-добрите модни моменти на Зендая:

Шармантните визии на талантливата Зендая

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти