Близнаците на Бионсе: Защо светът не знае почти нищо за тях?

Ако не сте заклети фенове на Бионсе и не следите всеки аспект от нейния живот, най-вероятно сте пропуснали факта, че тя е майка на близнаци. Блу Айви, 12-годишната първородна дъщеря на Бионсе и Джей Зи, редовно присъства заедно с родителите си на официални събития и дори взима участие в турнетатата на майка си, но същото не може да се каже за шестгодишните Руми и Сър Картър. 

Наскоро Бионсе обаче разчупи тази тенденция. Това се случи с излизането на нейния последен албум, вдъхновения от кънтри музиката "Cowboy Carter". В началото на песента "Protector" се чува гласът на Руми, която пита „Мамо, мога ли да чуя приспивната песен, моля?“ Песента представлява акустична балада, отразяваща дълбоката любов на Бионсе към нейните деца.

Вижте как порасна дъщерята на Бионсе през годините

И все пак, обществеността знае прекалено малко за близнаците на най-известната музикална двойка в момента ... и за това вероятно си има причина. 

Блу Айви Картър се роди през 2012 г. и феновете на Бионсе бяха във възторг. След това, през 2017 г., на бял свят се появиха и близнаците Картър, което накара феновете да настояват да зърнат потомството на Бионсе и Джей Зи.

Бионсе е известна с това, че поддържа строг контрол върху това колко обществеността знае за нейния личен и семеен живот. Всъщност някои спекулират, че причината, поради която тя е спряла да дава интервюта на живо, е, за да може да има още по-голям контрол върху имиджа си (и слухове, които биха могли да изникнат, ако нещо, което тя каже, бива изтълкувано погрешно). Затова не е голяма изненада, че певицата не иска децата ѝ непрекъснато да се в светлината на прожекторите. Наблюдава се обаче интересна разлика в публичния образ на Блу Айви и на близнаците. 

Изглежда, че Джей Зи и Бионсе нарочно пазят близнаците си в тайна, докато Блу ​​Айви се появява почти навсякъде, където се появят и родителите ѝ. Блу е била по червените килими с тях, участвала е в песните им, излизала е на сцената и е седяла край корта на баскетболни мачове, сред куп папараци. 

Руми и Сър се появяват в обобщаващите видеоклипове на майка им всяка година. Тя е споделяла също някои семейни снимки с тях, включително празнична картичка. Но децата направиха своя публичен дебют доста по-късно от кака им Блу Айви.

Има няколко различни теории за това защо Бионсе предпочита да пази близнаците си по-скрити, включително факта, че тя просто цени личното им пространство. Това все още звучи странно, като се има предвид, че Блу винаги е имала камери в лицето си, но може би има нещо по-стратегическо в решението на семейство Картър. 

Възможно е Бионсе да е оставила избора на децата си. Блу Айви, която навърши 12 години през януари, може сама да е пожелала да е по-видима за обществеността. 

Съществува и предложението, че Бионсе и Джей Зи са държали Руми и Сър бъдат добре скрити, за да могат да се насладят по-дълго на възможно най-нормално детство докато решат дали да се присъединят към изявите на по-голямата си сестра по-късно.

И докато близнаците са държани на безопасно разстояние от медиите, феновете знаят малко за това как Бионсе ги отглежда. Съобщава се, че семейство Картър плащат шестцифрена сума за своя екип от бавачки. Очевидно Бей не пести средства за най-малките. Не че го правила и с Блу, но си струва да се отбележи, че певицата разкри, че е имала травматично преживяване, когато са се родили Руми и Сър.

Може би нейният подход към родителството се е променил след тяхното раждане, което я е накарало да ги държи по-близо, отколкото тяхната одухотворена и самоуверена голяма сестра. Това може да е най-простото обяснение защо Бей избира да държи близнаците си далеч и от социалните медии, и от полезрението на папараците.

Неподозираните факти за връзката на Бионсе и Джей Зи

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти