Наградите Грами: Рекордът на Бионсе, сбъднатата мечта на Адел и едно изненадващо приятелство между бивши

Кралицата на 65-ите награди Грами тази година безспорно е Бионсе. Поп звездата стана най-награждаваният изпълнител в историята на престижната церемония, която се състоя в неделя, 5 февруари, в Лос Анджелис.

На събитието присъстваха най-популярните звезди, които триумфираха в света на музиката през последната година. Церемонията се оказа празник на приятелството, свободата и любовта, а блясъкът, наелектризиращите изпълнения и красивите тоалети за поредна година накараха целия свят да говори за престижните награди.

Най-впечатляващите тоалети на 65-ите награди Грами

Бионсе счупи над 20-годишния рекорд на покойния Джордж Шолти. Британският диригент има впечатляващите 31 победи, а Бионсе спечели своята 32-ра награда, която беше в категорията най-добър денс/електронен албум за „Renaissance“.

Докато Бионсе вървеше към сцената, цялата публика, включително съпругът ѝ, Джей Зи - я аплодира на крака.

"Много благодаря. Опитвам се да не бъда прекалено емоционална“, каза певицата от сцената. Тя благодари на първо място на Бог, а след това и на родителите си за обичта и подкрепата през годините, като спомена и покойния си чичо Джони, който почина от СПИН и е нейното вдъхновение за албума „Renaissance“.

Бионсе не пропусна да изрази обич и признателност и към своя съпруг Джей Зи, както и към трите им деца, които ги гледат у дома.

Тази награда беше четвъртата победа на Бионсе за вечерта. По време на церемонията преди телевизионното предаване тя спечели награди за най-добро R&B изпълнение за „Plastic Off the Sofa“ и най-добър денс/електронен сингъл за „Break My Soul“. След началото на телевизионното предаване тя получи и приза за най-добра R&B песен за „Cuff It“.

Въпреки успеха си, Бионсе за четвърти път не получи най-желаната награда за албум на годината.

През 2017 г. певицата имаше всички шансове с „Lemonade“, но тогава победата отиде при „25“ на Адел. Приемайки приза, самата Адел заяви от сцената, че за нея заслужилият победител в категорията е Бионсе.

Сега албум на годината стана „Harry's House“ на Хари Стайлс.

Държейки в ръце престижната награда, Хари отбеляза от сцената, че всеки от изпълнителите в тази категория му е служил като вдъхновение през годините и подчерта, че „няма такова нещо като най-доброто в музиката“.

А кои бяха най-добрите, емоционалните и интересните моменти от нощта на наградите Грами, разказваме в галерията:

Вълнуващите моменти от наградите Грами, за които всички говорят

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти