В клуба на блондинките: новата визия на Бионсе ѝ навлече сурови критики

Бионсе накара интернет да избухне, след като дебютира с новата си платинено руса прическа на премиерата на документалния ѝ филм "Ренесанс" в Лос Анджелис в събота. Поп дивата изглеждаще зашеметяващо в сребриста рокля на Versace, но не облеклото ѝ, а косите ѝ бяха в епицентъра на много разгорещен спор, оставяйки мнозина фенове раздвоени относно новата ѝ визия.

Някои спекулираха, че музикалната суперзвезда е започнала да избелва кожата си, след като тя публикува поредица от снимки с новата си визия.

Майката на Бионсе, Тина Ноулс, бързо отхвърли твърденията, като каза, че е„тъжно“, че „хората продължават този глупав разказ с омраза и ревност“.

Докато част от потребителите изразиха мнение, че платинено русата коса на Бионсе изглежда страхотно, други не бяха никак ласкави в оценките си:

"Имам нужда от черна Бионсе ВЕДНАГА“

„Бионсе наистина изруси истинската си коса в платинено русо. Плешивата ера настъпва"

„Ерата на Бионсе като ледена блондинка е ОТВРАЩАВАЩА“

Други недоволни от промяната на Бионсе дори стигнаха по-далеч, като я обвиниха в присвояване на културата на белите.

"Защо сега е бяла? Дали културното присвояване е нещо едностранчиво?"

"Забавно е, че чернокожо момиче може да стане бяло, като изсветли кожата си и си сложи перука на бяло момиче, НО бяло момиче не може да почернява и да носи плитки. [...] Всички се опитвате да сте бели и това е добре, но не можете да позволите на бял човек да прави обратното."

Други фенове пък защитиха променената визия на звездата, коментирайки колко подмладена изглежда Бионсе с новите си платинено руси кичури.

Един от потребителите в платформата X (бившият Twitter) написа: „Кажете ми, че Бионсе не е на 25, по дяволите, изглежда толкова млада и сладка.“

Друг добави: „Само аз ли го виждам, или тя става по-привлекателна с напредването на възрастта. Просто не мога да разбера защо..."

Майката на Бионсе побърза да защити дъщеря си от онлайн нападките, като уточни, че външният вид на Бионсе е бил такъв единствено заради нейния документален филм "Ренесанс", където цялата тематика е обвързана със сребристия цвят - сребриста коса, сребърен килим и сребърно облекло.

Тина Ноулс избухна срещу критикуващите: „И вие, глупаци, решихте, че тя се опитва да бъде бяла жена и избелва кожата си?“ 

Неподозираните факти за връзката на Бионсе и Джей Зи

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти