Дръзка и полугола: вижте Бионсе по-предизвикателна от всякога и с изненада

Поп дивата Бионсе стартира нова ера в кариерата си с издаването на нов албум, който е в кънтри стил. Проектът беше обявен изненадващо от самата изпълнителка в неделя по време на финала на финала на първенството на Националната футболна лига на САЩ Super Bowl.

Малко след неочакваната реклама Бионсе публикува в совя профил в Instagram част от провокатина фотосесия, в която позира полугола и много бляскава.

Бионсе
Снимка: Sony Music | Вирджиния Рекърдс

Към момента заглавието на осмия студиен албум на звездата не е известно, но се знае, че той ще бъде издаден на 29 март. В официалната страница на Бионсе, както и в профилите ѝ в социалните мрежи, беше споделен и трейлър към проекта.

„Казах ви, че „Ренесансът“ не е свършил“, завършва видеото певицата.

С обявяването на албума, Бионсе пусна и два чисто нови сингъла - “Texas Hold Em” и “16 Carriages”. Вестник New York Times пише, че новият проект най-вероятно ще се превърне в своеобразно продължение на „Renaissance“ от 2022 г.

Според музикалните критици в стилово отношение музиката от предстоящия албум се вписва категорично в жанра кънтри с корени от американския щат Хюстън. Точно такава е и атмосферата в трейлъра на албума.

Феновете на звездата несъмнено ще бъдат провокирани от своята любимка, която този път ще им поднесе нещо различно от R&B.

Припомняме, че Бионсе завърши световното си турне Renaissance през октомври като пожъна исторически успех.

Малко по-рано този месец съпругът на Бионсе Джей Зи се качи на сцената, за да приеме отличие по време на наградите Грами заедно с дъщерята на двойката Блу Айви.

След като благодари на някои артисти, включително Д-р Дре, че са отворили вратите за него и колегите му рапъри в шоубизнеса, Джей Зи отправи критики към наградите. Той намекна, че Националната академия за изкуство и звукозапис на САЩ е пренебрегнала Бионсе в категорията за най-добър албум на годината.

Бионсе
Снимка: Sony Music | Вирджиния Рекърдс

„Не искам да засрамвам тази млада дама, но тя има повече Грами-та от всички и никога не е печелила албум на годината“, каза Джей Зи, визирайки съпругата си, която го гледаше от публиката. „Така че дори според вашите собствени показатели явно това не работи. Помислете за това.“

В дългата си кариера Бионсе е участвала четири пъти в надпреварата за албум на годината, но никога не е печелила. Миналата година „Renaissance“ загуби от „Harry’s House“ на Хари Стайлс.

Джей Зи завърши речта си с размисли за постоянството, въпреки пренебреженията: „Просто в живота трябва да продължаваш да работиш... докато не ти дадат всички признания, които смяташ, че заслужаваш“, каза той.

Джей Зи
Снимка: Getty

Дъщерята на Джей Зи и Бионсе, 12-годишната Блу Айви, също спечели първата си награда Грами през 2021 г. в категорията за музикални видеоклипове. Как панелистите в предаването "На кафе" коментираха ситуацията, можете да чуете във видеото горе.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти