Тейлър Суифт и Травис Келси: Защо най-чаканият годеж не се случи?

Ръгбистът Травис Келси реши да не предлага брак на Тейлър Суифт, след като Канзас Сити Чийфс спечели 2024 Супер Боул LVIII. Според The ​​Mirror, феновете на певицата били разочаровани, след като не са станали свидетели на публично предложение от звездата на NFL.

Въпреки това, експерт по езика на тялото, който анализира поведението на Келси и на попзвездата от видеоклип от мача в неделя, твърди, че спортистът се е въздържал да предложи на Суифт, за да запази фокуса върху победата на отбора му. Говорейки с изданието, Джуди Джеймс казва: „Ако някой е бил разочарован, че Травис всъщност не е предложил брак на Супербоул, не трябва да бъде.“

тейлър суифт
Снимка: Getty

„И Травис, и Тейлър трябваше да се насладят на своите индивидуални моменти на глобална победа и реализация в кариерата след нейната награда и неговата победа, без да добавят към микса и да комбинират твърде много спомени“, обясни тя .

„Това, което тези двамата направиха обаче, беше да покажат интензивността на любовта си публично за първи път чрез сигналите на езика на тялото, както и тяхната съвместимост като двойка“, продължи експертът.

тейлър суифт
Снимка: Getty

Тейлър, която преди това винаги е отивала да се радва на Травис с една от големите си прегръдки, сега много зряло се отдръпна, за да му позволи да доминира в светлината на прожекторите след победа, отбелязва също Джуди Джеймс.

Експертът обаче добавя, че тяхната очевидна привъразност един към друг и постоянната му нужда да я докосва изглежда показват, че именно тя е човекът, с когото той инстинктивно иска да се свърже, когато е на върха на своето въодушевление и празнуване.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Още от Известни:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти