Да чуеш диагноза рак на 28: София Вергара и битката ѝ с болестта

София Вергара се справя с рака, когато е на 28 години. Тогава американската филмова актриса е диагностицирана със злокачествено образувание на щитовидната жлеза.  

Лекар напипва бучката по време на рутинен преглед. По-късно предположенията са потвърдени. За щастие навременните действия на онколозите гарантират благоприятен сценарий. Операцията за отстраняване на тумора и щитовидната жлеза е успешна. София няма проблеми с рехабилитацията и преодолява всички трудности на следоперативния живот. 

„На 28, по време на рутинно посещение при лекар, той напипа бучка на врата ми. Направиха ми много изследвания и накрая казаха, че имам рак на щитовидната жлеза. Когато си млад и чуеш думата рак, си мислиш много неща, но аз се опитах да не изпадам в паника и реших да проуча болестта“, спомня си актрисата.  

Звездата от сериала „Модерно семейство” не крие, че и до днес й се налага да приема лекарства, които контролират нивото на хормоните в кръвта. Прави си изследвания редовно и спазва инструкциите на своя лекар. Сутринта, която започва с приема на лекарства, не помрачава доброто настроение на актрисата. Жената признава, че така протича ежедневието й. 

Днес тя напълно е преборика рака и продължава актьорската си кариера, радвайки феновете с творчеството си. 

За битката на София Вергара с рака и тази на още 14 знаменитости, вижте в нашата галерия:  

15 знаменитости, които се сблъскаха с битката с рака

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти