Кристина Агилера и Кели Озбърн отговориха на обвиненията, че отслабват с лекарство за диабет

Две скорошни появи на наградите Грами в Лос Анджелис предизвикаха горещия дебат за това как знаменитостите успяват да отслабнат бързо и драстично.

През последната година най-често правеното предположение по темата по света и в България е, че много популярни личности прибягват до лекарства за диабетици в стремежа си да постигнат мечтаната фигура.

Скорошната загуба на тегло на Кели Озбърн стана обект на обсъждане на наградите Грами, на които тя присъства с партньора си Сид Уилсън. Все пак Озбърн отрече да приема лекарство за диабет.

Кели Озбърн
Снимка: Getty

Тя обясни, че когато е забременяла със сина си през 2022 г., е станала изключително съзнателна относно това, което се случва в тялото ѝ.

„Когато бях бременна, взех съзнателното решение да се скрия, защото бях едра бременна“, призна Кели. „Станах наистина огромна – бях доста над 90 кг. и не исках да ми се случи това, което медиите причиниха на Джесика Симпсън, когато беше бременна.“

Кели Озбърн
Снимка: Getty
  Кели през 2022 г.

Озбърн каза, че се е „скрила“ от обществеността, защото не е искала да бъде оглеждана от фотографи и обсъждана от медиите заради външния си вид.

„Висях с баща ми девет месеца в една къща и всъщност не ходех никъде, дори не бях около никого, защото просто не исках да се занимавам с това да видя снимка на себе си в размер на къща, както с това какво биха казали хората тогава“, разкри още тя.

След като синът ѝ Сидни се ражда, Озбърн сподели, че е почувствала силен натиск да отслабне бързо и това се превърнало в нейната мисия: „Бях обсебена от това, защото просто не исках дори да се намесвам в такъв разговор. Просто исках да ме оставят на мира и знаех, че единственият начин това да се случи е, ако отслабна."

Озбърн обясни оше, че е изисквало „много работа“, за да отслабне, добавяйки, че се е чувствала „нещастна“ и „гладна“ през почти цялото време. „Но наистина съм доволна от резултатите“, уверена е тя.

Озбърн има и операция на стомаха през 2018 г., която е наричала „най-доброто нещо“, което някога е правила.

Кели Озбърн
Снимка: Getty
  Кели през 2019 г.

Пред E!News Кели заяви, че не вижда смисъл знаменитостите да лъжат за това, което са направили в името на мечтаната фигура: „Какъв е смисълът да казваме: „О, не съм си правила лифтинг на лицето, просто използвам невероятен нов овлажнител?“

Друга музикална звезда, която смая със значително отслабнала фигура на тазгодишните Грами-та, беше певицата Кристина Агилера, която е свалила около 18 кг.

Кристина Агилера
Снимка: Getty

Агилера се появи на червения килим в ледено синя рокля, плътно прилепнала по новата ѝ фигура. Но появата ѝ накара мнозина в социалните мрежи да отправят и към нея обичайните обвинения за употреба на лекарствени продукти срещу диабет.

>>> Ще я познаете ли? Кристина Агилера се появи неузнаваема и породи спекулации сред феновете си

Но 43-годишната певица обяснява драстичната загуба на тегло със здравословна диета, премахване на сладките храни и поддържане на строга рутинна тренировка. В интервю за списание Health Кристина Агилера призна, че е била невероятно несигурна относно теглото си през 20-те си години.

Кристина Агилера
Снимка: Getty
 Кристина през 2022 г.

„Никога не бих искала да преживея отново 20-те си години – когато все още търсиш своята увереност“, каза тя. „С напредването на възрастта спираш да се сравняваш с други хора и започваш да цениш собственото си тяло и да го обичаш.“

Певицата обясни, че всичко се свежда до начина, по който човек приема сам себе си.

Кристина Агилера
Снимка: Getty
 Кели през 2023 г.

„Колкото и да обичам да бъда бляскаво момиче и да си играя да се обличам пред камерата, това в крайна сметка е най-възнаграждаващото – да можеш да се чувстваш наистина добре от това кого виждаш огледалото“, обяснява тя.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти