Кристина Агилера показа пораснала си дъщеря: „Благодаря на Вселената, че съм твоя майка“

В сряда Кристина Агилера отбеляза деветия рожден ден на най-малкото си дете с емоционален пост в Instagram в сряда.

Дъщерята на 42-годишната певица се казва Съмър Рейн Рътлър и се оказа, че наскоро се е присъединила към майка си на сцената по време на нейно шоу.

кристина агилера
Снимка: Getty

„Честит 9-ти рожден ден на нашата сладка Съмър Рейн“, написа в публикацията Крстина. „Днес се замислям колко бързо е минало времето. Тези 9 години бяха изпълнени с безгранична любов, стоплящи сърцето прегръдки, стоене до късно, приключенията на Дисни и напоследък радостта да сияя на сцената до теб.“

На снимките Съмър носи черни къси панталони и черна тениска, която прилича на концертна реклама със снимка на майка ѝ. А последния кадър от поста я показва зад барабани в бяла тениска.

Снимките на детето на сцената изглежда са направени по време на първото шоу на Агилера в Израел, което беше на 10 август

„Всеки ден благодаря на Вселената, че ми даде привилегията да бъда твоя майка, роля, която е най-доброто ми постижение“, написа още Кристина в трогателния пост. „Да съм свидетел на това в каква забележителна млада жена се превръщаш, ме изпълва с огромна гордост. Мама те обича толкова много!“

Публикацията включва и сладко видео, в което Агилера приветства дъщеричката си на сцената по време на концерта и я прегръща, докато пее.

кристина агилера
Снимка: Getty

Бащата на момиченцето е 38-годишният продуцент Мат Рътлър, с когото Кристина се запознава на снимачната площадка на филма от 2009 г. „Бурлеска“. След близо 4-годишна връзка двамата се сгодиха на Свети Валентин през 2014 г. и станаха родители на Съмър Рейн Рътлър по-късно същата година.

Съмър е първото дете за Рътлър, докато Кристина има и 15-годишен син на име Макс Лирон от бившия си съпруг, музикалния продуцент Джордан Братман.

кристина агилера
Снимка: Getty

Мат също посвети сладка публикация за рождение ден на дъщеря си. Филмовият продуцент сподели видео как Съмър излиза на сцената на шоуто на майка си, последвано от друго видео , в което той и детето се наслаждават на залеза.

„Честит 9-ти рожден ден на нашето малко слънчице“, озаглави поста си той.

Още през 2016 г. певицата каза пред Women’s Health, че не бърза да вдига сватба с Мат, отбелязвайки: „Ние го обсъждаме, когато се сгушваме в леглото, но това е просто случаен разговор.“

Поп звездата наскоро беше гост в подкаста Call Her Daddy, разкривайки, че отказва да се чувства притисната да направи нещо в личния си живот само защото е известна и хората говорят и питат.

„Ако не е истинско за мен и не го чувствам, не мога да го направя“, обясни тя.

кристина агилера
Снимка: Getty

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти