Като на 16: Анджелина Джоли и Шайло се вихрят на рок концерт

Анджелина Джоли е майка рокзвезда!

47-годишната носителка на „Оскар“ сподели мил момент с 16-годишната си дъщеря Шайло Джоли-Пит в събота, докато се забавляваха с италианската глем рок група Måneskin по време на концерта им в Рим.

На кадрите от концерта в Circo Massimo те са усмихнати, а Джоли изглежда сякаш е очарована да види изпълнението на бандата през очите на Шайло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @angeltresjolieog

Само преди месец Шайло показа собствения си музикален талант под съпровода на песента „Вегас“ от Doja Cat, първия сингъл от саундтрака на Елвис. В клипът, който гръмна в социалните мрежи, Шайло демонстрира своите специални движения.Тя води едно от танцовите триота, включени във видеото на хореографа Хамилтън Евънс в Millennium Dance Complex в Лос Анджелис.

Уау! Вижте как танцува порасналата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит

Джоли, която основа фондацията „Мадокс Джоли-Пит“ през 2003 г. и често се занимава с благотворителна дейност заедно с децата си, сподели друг момент на между майка и дъщеря с Шайло през февруари, когато пътуваха до Камбоджа.

„Няколко дни в Камбоджа сред топлите местни хора и чувствам, че душата ми се възстановява. Тази страна винаги е била специална за мен и семейството ни“, написа Джоли, която осиновява първото си дете Мадокс от страната през 2002 г.

Звездата от „Вечните“ и бившия ѝ съпруг Брад Пит си поделят грижите за Шайло Нувел. Двамата са родители и на Мадокс Чивън, на 20 г., Пакс Тиен, на 18 г., Захара Марли, на 17 г., и 13-годишните близнаци Вивиен Маршелин и Нокс Леон.

През октомври тя говори пред PEOPLE за това как децата ѝ са пораснали и продължават да се вдъхновяват взаимно, като за изданието Kindness Issue от 2021 г. обясни как „добротата на децата ѝ е много лековита за мен“.

Детето на най-красивите хора на света: Шайло Джоли-Пит

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти