Как е изглеждала Анджелина като булка

Как е изглеждала Анджелина като булка
Снимка: People

За сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит се говореше много преди тя реално да се случи, а след като вече е факт, интересът е още по-голям.

Постепенно се разкриват все повече подробности около събитието, като списание "People" публикува първите официални снимки.

На тях се вижда роклята на Анджелина, а в тоалета най-силно впечатление прави воала. Той е изрисуван от шестте деца на двойката.

Сватбената рокля е дело на Versace, проектирана от майстор-шивача на марката Луиджи Маси и впечатлява с изчистен, класически стил без никакви допълнителни украси като дантела, перли и т.н.

Маси е създал специален воал за звездата, покрит с цветни рисунки на децата ѝ Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан, като гърбът на роклята също бил отрупан с рисунки.

"Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми.

Той познава децата и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разкри Джоли в интервю за списание "Пийпъл".

Що се отнася до Пит, той е бил облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но взел назаем една от вратовръзките на синовете си, тъй като забравил своята.

"За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален момент, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство", споделят Пит и Джоли пред изданието. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти