Анджелина Джоли се чувства "демонизирана" от развода с Брад. Искала само да е добра майка

Анджелина Джоли
Снимка: HollywoodLife

Анджелина Джоли не харесва медийна светлина, под която се осветява нейният образ в обществото по време на развода й с Брад Пит. Тя просто иска да бъде добра майка.

Това е споделила самата тя относно борбата за попечителство, която двойката води от 2016 година насам, когато официално излезе информацията, че те се разделят...

Актрисата не се чувства никак добре от факта, че феновете й я мислят за "лошото ченге" в отношенията с Брад. Още повече, че пресата нечестно я представя за злодей, което изобщо не е вярно. Това е споделил близък до 43-годишната звезда.

т
Снимка: HollywoodLife

Единственото важно нещо на този етап от живота й са децата и тяхното бъдеще. 

"Всичко, което Анджи иска е да бъде добра майка", допълва източникът.

т
Снимка: HollywoodLife

"Тя прави всичко, което усеща правилно за децата, а хората хвърлят обвинения към нея и постоянно я винят за краха на брака й с Пит. В интерес на истината, и тя, и Брад, искат най-доброто за Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиан."

т
Снимка: HollywoodLife

Припомняме, че Брад и Анджелина обявиха, че се развеждат през септември 2018-а. Оттогава двамата все още не могат напълно да изяснят ситуацията около това кой и как поема грижите по шестте им деца. Всички детайли около бракоразводното дело и случая с попечителските права излизат регулярно в медиите и насочват обвинения ту към Джоли, ту към Пит и техните родителски качества.

т
Снимка: HollywoodLife

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти