Знаехте ли, че Дейвид Шуимър има дъщеря? Вижте колко е пораснала!

Дейвид Шуимър имаше радостен повод по-рано тази седмица – единственото му дете навърши 12 години.

Клио Бъкман Шуимър е дъщерята на 56-годишния актьор и 37-годишната му бивша съпруга – художничката и фотографка Зоуи Бъкман. Гордата майка сподели в Instagram снимка на рожденичката, на която Клио е с къса прическа и бански, докато се излежава в басейна.

„Честит 12-ти рожден ден, хлапе! Зад теб сме... днес, вчера и завинаги!! С безусловна любов, мама“,  Зоуи.

Дейвид и Зоуи се запознават през 2007 г. и скоро след това започват отношенията си, припомня британското издание HELLO. Три години по-късно те се женят, но раздялата им идва през април 2017 г.

По това време двойката направи изявление, което гласи: „С голяма любов, уважение и приятелство решихме да прекараме известно време разделени, докато решим бъдещето на своята връзка.“

„Нашият приоритет е, разбира се, щастието и благополучието на дъщеря ни насред това предизвикателство и молим за вашата подкрепа и уважение към нашето лично пространство, докато продължаваме да я отглеждаме заедно и да се ориентираме в това ново начало за нашето семейство.“

Двойката до голяма степен държи дъщеря си далеч от светлините на прожекторите. Единствената им публична с нея изява беше на събитие в Лос Анджелис през 2015 г.

Единствената публична поява на Дейвид Шуимър с дъщеря си Клио

Дейвид и Зоуи остават в добри отношения и заедно полагат грижи за Клио в Ню Йорк. Двамата споделиха обща снимка по важен повод и през 2020 г., когато се присъединиха към един от многото протести на Black Lives Matter.

Тогава Дейвид сподели снимка в Instagram на двойката, която държи цветя сред тълпите, и написа дълго послание за заемането на активна позиция срещу расизма, особено за да даде пример на малкото си момиченце и да помогне за постигането на по-добро бъдеще за всички деца.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти