Ще има ли мир? Принц Хари лети за Великобритания скоро

Принц Хари е на път да се върне в Обединеното кралство само след няколко седмици, предизвиквайки въпроси дали най-накрая ще се види с принц Уилям и болната от рак Кейт Мидълтън. 

39-годишният херцог на Съсекс трябва да говори на специална служба за отбелязване на 10-ата годишнина от Игрите Invictus - състезание в стил Олимпиада за военен персонал, което той основа, в катедралата "Свети Павел" в Лондон на 8 май.  

Как принц Хари повтаря историята на крал Едуард VIII

Потенциалното посещение идва след като в понеделник стана ясно, че Хари е загубил първоначалната кандидатура за обжалване на решение на Върховния съд относно личната му сигурност в Обединеното кралство. 

През февруари той загуби съдебното си оспорване срещу решението на Министерството на вътрешните работи да промени нивото на личната му сигурност, когато посещава Обединеното кралство, тъй като вече не е работещ член на кралското семейство. 

Тайното споразумение между Хари и Уилям за децата в кралското семейство

Хари прекара последните няколко дни във Флорида със съпругата си, 42-годишната Меган Маркъл. Не се очаква обаче тя да се присъедини към Хари във Великобритания. 

Принцът основа Игрите Invictus, за да помогне на ранени военнослужещи и жени, а британското правителство сега пусна оферта от £26 милиона за домакинство на игрите в Бирмингам през 2027 г. 

Най-милите моменти на принц Хари и кралица Елизабет

Посещението следващия месец може да позволи на Хари да види баща си, крал Чарлз, който също се бори с рак, и потенциално Уилям, Кейт и неговите племенници. 

Хари иска да изглади отношенията със семейството си и излетя на повече от 5000 мили от дома си в Калифорния, за да види баща си в Лондон, след като през февруари беше разкрито, че е болен, но прекара само 40 минути с него. 

Източник от Съсекс каза: „Предполагам че Хари ще се види с баща си, но нещата все още са много напрегнати с Уилям, това е истинският проблем.“ 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти