Принц Хари и Меган Маркъл обявиха нов проект: какво да очакваме от кралската двойка

Меган Маркъл е сключила нова сделка, която включва нов проект и нов живот за нейния подкаст „Архетипи“.

Във вторник подкаст мрежата Lemonada Media обяви, че първият сезон на подкаста "Архетипи" на херцогинята на Съсекс ще бъде достъпен на всички медийни платформи. Досега проектът можеше да се намери само в Spotify.

Става ясно още, че Меган е готова да стартира и друг проект, който засега не е озаглавен и ще бъде воден от нея. Засега обаче не се разкриват повече подробности за предстоящото начинание.

меган и хари
Снимка: YouTube @Spotify

„Горда съм, че сега мога да споделя, че се присъединявам към брилянтния екип на Lemonada, за да продължа любовта си към подкастите“, каза херцогинята в изявление, с което обяви новината.

„Възможността да подкрепим компания, основана от жена, с портфолио от провокиращи размисъл и изключително забавни подкасти е фантастичен начин да започнем 2024 г. Нашият план да преиздадем „Архетипи“, така че повече хора вече да имат достъп до него, както и да стартираме динамичен нов подкаст е в процес на подготовка. Толкова съм нетърпелива да мога да го споделя скоро и съм изключително щастлива, че се присъединявам към семейството на Lemonada“, заяви още съпругата на принц Хари.

Припомняме, че „Архетипи“ беше първата подкаст поредица, създадена в сътрудничество с Archewell Audio – първата продуцентска компания, основана от Хари и Меган. Проектът беше част от многогодишното партньорство на двойката със Spotify. Стартирал миналия август, „Архетипи“ се стремеше да „обсъжда етикетите, които се опитват да ограничават жените“ в съвременното общество.

Сезон 1 на подкаста имаше 12 епизода и в него гостуваха популярни дами като Серина Уилямс, Марая Кери и Минди Калинг и други.

През юни миналата година обаче Spotify и Archewell Audio пуснаха съвместно изявление, според което „взаимно са се съгласили да се разделят и се гордеят с поредицата, която са направили заедно“.

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Професионалната раздяла дойде почти три години след като Меган и нейният съпруг, принц Хари, подписаха сделка за 20 милиона долара със Spotify. Тогава някои спекулираха, че двамата не са изпълнили стандарта за производителност, необходим, за да получат пълното заплащане по сделката, тъй като са продуцирали само един сезон от 12 епизода, съобщава Wall Street Journal.

Бил Симънс – който е и създател и директор на Spotify – наля допълнително масло в огъня, като критикува кралската двойка и дори нарече принц Хари и Меган „измамници“.

Подробности тук >>> „Измамници без талант“: защо Меган и Хари загубиха сделка за милиони

меган и хари
Снимка: Getty

Последното начинание на Меган не е единствената новина, свързана с това какво предстои за нея и Хари.

В понеделник херцогът и херцогинята пуснаха своя нов Sussex.com - уебсайт, на който виждаме снимка на банер на двойката от Invictus Games 2023, включва биографиите на всеки от тях и връзки към информационните сайтове, свързани с Archewell Foundation и Archewell Productions.

На сайта има и раздел с новини, който е актуализиран, за да отрази появата на Хари на церемонията на NFL Honors миналата седмица, преди финала на Super Bowl в САЩ.

принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Хари и Меган все още не са предоставили повече информация за бъдещите си проекти. Актуализациите на уебсайта и новината за бъдещи проекти идват няколко дни, след като принц Хари пътува по спешност обратно до Обединеното кралство, за да посети баща си, крал Чарлз III, след новината, че е диагностициран с рак. По това време Меган и децата на двойката, принц Арчи, на 4, и 2-годишната принцеса Лилибет, останаха в Калифорния.

В началото на февруари влиятелната двойка сподели официално изявление по повод изслушване на правната комисия на Сената на САЩ относно безопасността на децата онлайн. Подробности за тяхната позиция можете да чуете във видеото от предаването "На кафе" горе. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти