"Моли се за пари": ето как се подиграха с принц Хари на "Златните глобуси"

Въпреки че херцогът и херцогинята на Съсекс не присъстваха на наградите "Златен глобус" тази година, те все пак бяха в светлината на прожекторите. Там ги постави водещият на шоуто, комикът Джо Кой, който направи дръзка шега за принц Хари по време на встъпителния си монолог.

Докато говореше на публиката за номинираните, Джо изказа много похвали за актрисата Имелда Стонтън, която влезе в ролята на покойната английска кралица Елизабет Втора в последния сезон на популярния сериал "Короната". Похвалите за Стонтън обаче бяха за сметка на принц Хари.

„Колко страхотна беше Имелда Стонтън в „Короната“, не беше ли невероятна? Нейният образ на кралицата беше толкова добър, че принц Хари ѝ се обади и я помоли за пари.“ – пошегува се водещият.

дд
Снимка: Getty

Признавайки бруталната шега, Кой добави: „Както казах, не съм написал всички тези! Това не беше мое!“

След това той продължи: „Принц Хари и Меган все пак ще получават милиони долари за това, че не са направили абсолютно нищо – и това е само от Netflix!“

Най-добре облечените звезди на наградите "Златен глобус"

Кралската двойката издаде документален филм за стрийминг платформата Netflix през 2023 г. като част от сделка, за която се смята, че струва 100 милиона щатски долара. Във филма Хари и Меган подробно описват напускането им на кралското семейство и преместването им в Калифорния. 

След слухове, че сътрудничеството им с Netflix е станало проблемно през юли миналата година, говорител на компанията за стрийминг услуги каза пред Entertainment Tonight: „Ние дълбоко ценим връзката с Archewell Productions. Хари и Меган стартираха като най-зрелищния документален дебют на Netflix до момента. Нашето вълнуващо пътуване с тях няма да приключи скоро. В момента си сътрудничим по множество проекти, включително дългоочакваната документална поредица Heart of Invictus.“

хари меган
Снимка: Getty

Съпругата на Хари, херцогинята на Съсекс Меган Маркъл, също забележимо отсъстваше от събирането на актьорския състав на сериала "Костюмари", в който участваше преди да се превърне в част от кралското семейство. Няколко звезди от сериала се качиха на сцената заедно, за да връчат награда.

Говорейки за липсата на херцогинята, една от актрисите, Джина Торес, каза на репортер: „Нямаме нейния номер. Просто го нямаме, така че… Тя ще види, ще гледа. Ще се радва, че сме тук."

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти