Да разбереш, че сте братовчеди след 30 години брак: странната история на Кевин Бейкън и Кира Седжуик

Когато стане дума за кръвосмешение, все се сещаме за измислени сюжети от киното и театъра или остарели кралски практики, затова никак не ни се вярва, че това може да се случи в реалния живот днес. Само че това не само, че се случва и в днешно време, но дори засяга известните личности. Такъв е случаят с холивудската двойка Кевин Бейкън и Кира Седжуик.

Двамата са женени повече от 35 години, имат две деца и могат да се похвалят с едни от най-стабилните бракове в Холивуд, където дълготрайната любов е по-скоро рядкост. Женят се през септември 1988 г. и оттогава са неразделни.

“Винаги сме знаели, че сме едно. И двамата знаехме, че това е завинаги“, казва Кира по-рано за връзката им.

През 2009 година обаче животът ги подлага на тежко изпитание. Кевин и Кира попадат в схема за кражба на милиони. Те бяха едни от многото знаменитости, които инвестираха във финансовите схеми на Бърни Мадоф, губейки много пари.

Бейкън никога не е разкривал официално точната сума, с която е бил измамен, но според докладите тя е била 30 милиона долара. След известно време актьорът коментира ситуацията, като казва, че въпреки че е болезнено, драмата със загубата на толкова много пари от семейната сметка е накарало него и Кира да се съсредоточат върху това, което е важно: “Стигнахме дотук, децата ни са здрави, ние сме здрави."

Точно когато успяват да се стабилизират след финансовия удар, съдбата отново подлага на изпитание Кевин Бейкън и Кира Седжуик.

През 2011 г. Бейкън участва със съпругата си в шоуто "В търсене на корени", където анализите показват, че двамата всъщност са братовчеди в девето коляно, тоест, че съпругата му е роднина. 

Разбирайки истината за родството си, те преживяват изключителен стрес. Полагат неимоверни усилия да преодолеят психологическата травма и да продължат напред.

„Предполагах, че съм роднина с Кевин Бейкън – искам да кажа, повечето бели хора са роднини, в крайна сметка“, шегува се Седжуик по-късно, след като се съвзема от шока. 

Подложена на толкова тежки финансови и емоционални удари, известната двойка решава да се отдалечи от Холивуд и да се установи в уютна ферма в Кънектикът.

Двамата редовно публикуват моменти от живота си във фермата, заобиколена от добитък и провинциално спокойствие. Едно от любимите им занимания е да пеят ... на козите си.

Както се казва, всичко е добре, когато свърши добре, а щастието може да се крие зад ъгъла!

Приказната любов на Кевин Бейкън и Кира Седжуик през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти