Ето защо Брад Пит все още не е запознал новата любов Инес де Рамон с децата си

Нещата между Брад Пит и приятелката му Инес де Рамон може да стават сериозни, но той все още не я е запознал със своите деца от бившата му съпруга Анджелина Джоли, което повдига някои въпроси. Е, приближени до звездите издадоха каква е причината за това. 

„Преди Брад да запознае Инес с децата си, той иска да се увери, че връзката им ще продължи дълго, защото това не е нещо, което той приема с лека ръка“, казва източник ексклузивно пред Us Weekly.

59-годишният актьор от „Боен клуб“ и 48-годишната Джоли, които се разделиха през 2016 г. след бурен романс, имат общо шест деца (три биологични и три осиновени): Мадокс, на 21, Пакс, на 19, Захара, на 18, Шайло, на 17, и близнаците Нокс и Вивиен, на 14.

Въпреки че Пит чака подходящия момент, за да срещне децата си с 30-годишната дизайнерка на бижута, той вече я е запознал с редица близки приятели, включително Синди Крауфорд и Ранде Гербер, добавя вътрешният човек.

Звездата от „Имало едно време... в Холивуд“ и Инес де Рамон бяха свързани публично за пръв път през ноември 2022. Двойката „не забавя темпото“, каза ексклузивно втори източник през май, отбелязвайки, че двамата вече са си казали заветното „Обичам те“ един на друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

„Брад и Инес все още не са стигнали чак дотам, че да заживеят заедно, но нещата вървят в тази посока“, каза вътрешен човек пред US Weekly тогава, споделяйки, че двамата планират „да пътуват заедно до Европа“ през лятото.

Актьорът и дизайнерката започнаха да се срещат официално пред декември 2022, като трети източник издаде пред US Weekly по това време, че двамата „си прекарват страхотно в ранните етапи на връзката им“.

Техният романс дойде след раздялата на Инес де Рамон с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли. През септември 2022 г. представител на бившата двойка разкри, че те „се е разделили … преди пет месеца“, отбелязвайки, че раздялата е била „взаимна“.

Междувременно Пит е замесен в объркана съдебна битка с Джоли за тяхното имение Шато Миравал. Въпреки че бившите съпрузи финализираха развода си през 2019 г. и получиха съвместно попечителство над децата си две години по-късно, те все още се борят за дяловете си във френската собственост от години.

Многото лица на Брад Пит през годините

По-рано този месец Пит заяви в документи, че Джоли е била "отмъстителна" в решението си от октомври 2021 г. да продаде своите 50% от замъка, твърдейки, че тя го е направила, докато той се е борил за попечителство над децата им и не е имал възможност да наддава за имота.

Джоли, от своя страна, подава контраиск по-късно същата година, твърдейки, че именно Пит се е опитал да "изземе контрола" над имението като отмъщение за продължаващите им процедури по развод и попечителство, според съдебните документи по това време. Освен това тя твърди, че е дала на бившия си съпруг възможност да откупи нейния дял в Шато Миравал, но той поискал да подпише декларация за неразкриване на информация.

Модните моменти на Брад Пит, в които се влюбихме

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти