Дженифър Анистън с „лошо предчувствие“ за новата връзка на Брад Пит

Отношенията между бивши съпрузи винаги са малко или много сложни, особено когато имат нови половинки. А когато говорим за една от любимите двойки от началото на века, интересът относно тяхната връзка никога не спира.

Бившата съпруга на Брад Пит, Дженифър Анистън изглежда не е сигурна, че новата му приятелка е подходяща за него, след като според съобщения има „лошо предчувствие“ относно връзката им, съобщават от Daily Mirror.

Джен и Брад се ожениха през 2000 г., преди раздялата им през 2005 г., но през годините след това двамата като че ли успяха да останат приятели.

анистън брад пит
Снимка: Getty

Вътрешни хора, близки до двойката, твърдят, че напоследък всъщност са станали „истински приятели“, но новият любовен интерес на Брад изглежда застрашава близостта им.

Припомняме, че новата жена в живота на Пит е 30-годишната дизайнерка на бижута Инес де Рамон, а според съобщенията това е накарало Джен да се „отдръпне“.

Брад и новата му любима бяха забелязани за първи път заедно на концерт на Боно през ноември, издава източник на PEOPLE, като тогава се твърдеше, че двойката вече излиза „от няколко месеца“.

След тежкия развод и слуховете за изневяра от страна на Брад с Анджелина Джоли, той и Джен възобновиха приятелството си през 2020 г., когато се прегърнаха на червения килим на наградите SAG, а Брад хвана ръката на бившата си съпруга.

анистън брад пит
Снимка: Getty

„Брад и аз сме приятели. Ние сме приятели и говорим“, призна Джен преди това. „Няма нищо странно в това, освен за всички, на които вероятно им се иска да има нещо такова.“

Но сега изглежда има нещо, което пречи на приятелството им. Източник каза: „Джен и Брад бяха в Кабо по едно и също време миналата седмица. При нормални обстоятелства те щяха да се срещнат, но този път Джен не се свърза с него, тъй като знаеше, че той е с новата си приятелка“, обясни източникът пред Closer.

„Джен също така има общи приятели, близки до бившия съпруг на Инес, Пол [актьорът от „Дневниците на вампира“ Пол Уесли, на снимката], и естествено това повлия на мнението ѝ. Тя знае, че всъщност не може да каже нищо, но вече си има едно наум.“

инес де рамон
Снимка: Getty


Самата Дженифър е необвързана, след като прекрати двугодишния си брак с Джъстин Теру през 2017 г. Съобщава се още, че приятели я съветват „да не се забърква“ в романса на Брад.

Според близки до звездата от „Приятели“, „тя не би си направила услуга, ако се замеси“, особено когато „е била необвързана толкова дълго“ и „се опитва да остави миналото зад гърба си“.

The Mirror се свърза с представители на Дженифър за коментар, но засега няма такъв.

В същото време Брад Пит тихомълком е пуснал за продажба имота си в Лос Фелиз за около 40 милиона долара на фона на съдебната бракоразводна битка с Анджелина Джоли, според daily mail.

Звездата живя в дома с бившата си съпруга Анджелина Джоли и шестте им деца, Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, и близнаците Нокс и Виен до раздялата им през 2016 г.

Брокер недвижими имоти потвърди с People, че 59-годишният актьор се отказва от обширния имот, който се отличава с 1,9 акра площ, парк за скейтборд, плувен басейн и много други екстри.

Смята се, че Пит иска да продаде резиденцията, на която е собственик от повече от 20 години, защото „търси нещо по-малко“ в района на Лос Анджелис, според вътрешен човек.

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти