Отново влюбен: Брад Пит посрещна Нова година с новата си приятелка в Мексико

След месеци на спекулации слуховете се оказаха истина: Брад Пит има връзка с дизайнера на бижута Инес де Рамон. 59-годишният актьор и 32-годишната Инес отпразнуваха Нова година на мексиканския полуостров Баха Калифорния, който е популярна туристическа дестинация.

Според сп. People двойката е пристигнала в Кабо Сан Лукас преди празничния уикенд и е отпразнувала Нова година заедно в събота. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B.P🌊 (@brad_wikpink20)

Две седмици преди това романтично бягство Инес и Брад честваха заедно 59-ия му рожден ден. Актьорът и неговата любима бяха снимани заедно в Холивуд, Калифорния, на рождения ден на Пит на 18 декември 2022 г., от Page Six.

„Те излизат и се забавляват“, твърди източник, цитиран от People. „Прекарват си добре. Без никакво напрежение." Източникът пояснява, че Брад се чувства добре и се наслаждава на времето със своята приятелка. Относно сериозността на връзката става ясно, че актьорът „не излиза с друга жена в момента“.

Слуховете за връзката на Пит и Де Рамон станаха много упорити в началото на ноември, когато двойката бе забелязана на концерт на Боно в Лос Анджелис. Тогава те бяха в компанията на Синди Крауфорд и нейния съпруг Ранд Гербер. По това време източник потвърди пред People, че Брад и Инес се срещат от „няколко месеца“.

Инес Де Рамон бе омъжена за звездата от "Дневниците на вампира" Пол Уесли в продължение на три години. Двойката се раздели без много медиен шум в началото на 2022 г. „Решението да се разделим е взаимно и взето преди пет месеца“, заяви техен представител през септември.

инес де рамон
Снимка: Getty

Междувременно Брад Пит все още се намира в разгара на съдебна битка с бившата си Анджелина Джоли. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма от 2005 г. "Мистър и мисис Смит", а Джоли подаде молба за развод, позовавайки се на непреодолими различия през 2016 г.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти