Той е модел, син на рок легенда и сгоден за една от любимите ни млади актриси: запознайте се с Джейк Бонджоуви

Джон Бон Джоуви и съпругата му са родители на четири деца, но едно от тях напоследък навлезе под светлините на прожекторите.

Освен видима прилика със своя баща, 20-годишният Джейк Бонджоуви може да се похвали и с първи стъпки в кариерата на модел и връзката с една от най-талантливите млади актриси – Мили Боби Браун, която обикнахме с ролята на Илевън в сериала “Stranger Things”.

Наскоро двойката обяви и своя изненадващ годеж. Припомни си тук >>> Изненада: Мили Боби Браун е сгодена!

Джейкъб Бонджоуви е роден на 5 май 2002 г. в семейството на Доротея и Джон Бонджоуви. Има по-голяма сестра и по-голям брат – Стефани Роуз Бонджоуви (родена 1993 г.) и Джеси Боджоуви (роден 1995 г.), а през 2004 г. се появява и по-малкият му брат Ромео Джон Бонджоуви.

От 2020 г. Джейк следва в частния Сиракузки университет в щата Ню Йорк и планира да получи докторска степен. В своя Instagram профил описва себе си като „актьор“ и е споделял, че няма интерес да следва пътя на баща си в музиката, разказва ELLE.

Джейкъб вече има опит на активист, помагайки за организирането на национална студентска акция в знак на протест срещу нарастващото насилие с огнестрелни оръжия в САЩ. Той се намира във втората година на обучение в гимназията в Пенингтън, а действията са в отговор на убитите 17 жертви в Паркланд, Флорида, през 2018 г.

„Това е достатъчно. Случвало се е твърде много пъти“, казва той за местна медия в Ню Джърси. „Този път не можем да оставим просто да замине.“

Джейкъб има сключен договор с агенцията за модели IMG, а през 2022 г. украси корицата на списание Man About Town. Във фотосесията за изданието проличава приликата с Джон Бон Джоуви, за когото в интервюто признава: „Това, което споделям с баща ми, е любовта ни към филмите“. Джейк разкрива още, че се е преместил в Лондон, от Ню Йорк, в опит да си намери ангажименти като актьор.

Вижте снимки на Джейк Бонджоуви в галерията тук >>>

На наградите БАФТА през април 2022 г. Джейкъб направи дебюта си на червения килим като двойка с Мили Боби Браун. За първи път двамата споделиха своя обща снимка в Instagram през юни 2021 г. с надпис „най-добър приятел <3“, но през есента на същата година стана ясно, че е обвързан с 18-годишната актриса.

Още снимки на двойката вижте в галерията тук:

Джейк Бонджоуви и и Мили Боби Браун на червения килим

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти