Вижте дъщерята и сина на Майкъл Джаксън, които почетоха паметта му на наградите „Тони“

Парис Джаксън и Принс Джаксън присъстваха на най-голямата вечер за Бродуей.

Дъщерята и синът на Майкъл Джаксън бяха гости на 75-ата церемония по раздаване на наградите „Тони“, която се състоя в неделя в Radio City Music Hall в Ню Йорк. Двамата се появиха, за да подкрепят “MJ: The Musical”, посветен на покойния им баща.

Парис Джаксън Принс Джаксън
Снимка: Getty

Продукцията бе номинирана за 10 награди „Тони“, включително за най-добър мюзикъл, научаваме от Entertainment Tonight. “MJ: The Musical” спечели в три категории: актьор в главна роля за Майлс Фрост като Майкъл Джаксън, за хореография, осветление и звук.

По време на церемонията Парис и Принс излязоха на сцената, за да представят музикално изпълнение от хитовото шоу на Бродуей.

„Изглежда много хора смятат, че баща ни е променил популярната музика завинаги - и кои сме ние, че да не се съгласяваме?“, пошегува се Принс. „Но това, което хората може да не знаят, е, че той обичаше мюзикълите, на екран и на сцена. Ето защо за нас е толкова невероятна чест да представим първия номиниран за вечерта за най-добър мюзикъл, “MJ”, който, използвайки много от неговите емблематични хитове, разглежда сложността и блясъка на работата на нашия баща.“

Докато 25-годишният Принс Майкъл Джуниър беше избрал риза, вратовръзка и костюм в черно, 24-годишната Парис облече розова рокля със спуснати ръкави и метални детайли.

Вижте още присъстващи на церемонията в галерията тук:

Звезден блясък от червения килим на наградите „Тони“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти